Culinair

Ook de inwendige mens krijgt van ons professionele aandacht. Onder de bezielende leiding van onze chef-kok geniet u in het gezellige restaurant van overheerlijke gerechten voor zowel lunch en diner.

Thermen La Mer - Day Spa Almere - Restaurant

Gastvrijheid en een ongedwongen sfeer vormen de basis van ons restaurant. Een eigentijdse “look” met een warme uitstraling zorgt voor een prettige en informele sfeer. Op de achtergrond hoort u muziek die op de ambiance is afgestemd. Bij mooi weer wordt uw lunch of diner op het terras geserveerd. Thermen La Mer heeft een groot terras, waar u een prachtig uitzicht heeft op de Mediterrane tuin met haar unieke Kelo Sauna’s.

Onze keuken

Onze keuken is internationaal georiënteerd. Vooral Mediterrane, Italiaanse en Oosterse invloeden zijn volop aanwezig, maar ook de Nederlandse keuken wordt zeker niet vergeten. In onze keuken wordt voornamelijk met verse producten gewerkt, die tot originele gerechten leiden. Naast onze seizoenskaart worden er dagelijks wisselende gerechten aangeboden. Deze worden in het restaurant gepresenteerd. Naast lunch- en dinergerechten kunt u natuurlijk ook terecht voor de kleine trek, een heerlijke kop koffie, diverse soorten thee, verfrissende verse vruchtensappen, gezonde smoothies, hartige hapjes en zoete lekkernijen. Lunch: Dagelijks van 11.00 uur – 16.30 uur   Diner: Dagelijks van 17.00 uur – 22.00 uur.