Manicure & More

45.- p.p.

01/10 – 30/12

  • Manicure De Luxe (55 min)

Optie: reserveer bij deze special het lakken van uw nagels met een Gelcolor van OPI

Let op: deze special is zonder entree sauna!

Manicure & More

Autumn Facial Complete

65.- p.p.

01/10 – 30/12

  • Thalgo Collagen Facial
  • Eyebrow Treatment (70 min)

Let op: deze special is zonder entree sauna!

Autumn Facial Complete

 

Autumn Body Treatment

65.- p.p.

01/10 – 30/12

  • Gebruik van alle Thermen/Spa faciliteiten
  • Body Peeling & Body Wrap (55 min)

Autumn Body Treatment

Wellness Instituut

In een stijlvolle vleugel van ons complex is het Wellness Instituut gevestigd waar u kunt genieten van uitgebreide gezicht- en lichaamsbehandelingen, diverse soorten massages en luxe Wellness Rituals. Tevens kunt u terecht voor manicure- en pedicurebehandelingen in onze OPI nagelstudio en pedicure salon. Het is ook mogelijk om zόnder sauna een behandeling te boeken.

Onze vakmensen werken met gerenommeerde merken en producten en hebben intensieve trainingen gevolgd, waardoor zij garant staan voor een hoge kwaliteit van de behandeling. Maak uw keuze uit het gevarieerde aanbod en ervaar het genot van weldaad, comfort en ontspanning voor lichaam en geest.

Bijzondere Wellness Rituals

Even tijd voor uzelf met één van de bijzondere Wellness Rituals die Thermen La Mer voor u heeft samengesteld. Sensationele massages, rituelen en producten vanuit de hele wereld.

Spaar voor een gratis behandeling!

Verwen uzelf met de Beauty Gifts van Thermen La Mer… Bij iedere 15 minuten aan behandeling ontvangt u 1 ‘Beauty Gift’. Als u 20 ‘Beauty Gifts’ heeft gespaard, kunt u deze inwisselen voor € 10,- korting op uw behandeling.

Speciale Hotel-arrangementen

Wilt u in de buurt overnachten? Thermen La Mer heeft in samenwerking met verschillende hotels speciale hotel-arrangementen voor u samengesteld.