Een begrip in sauna en wellness

Balance between body & mind…

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten.

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.

Klassieke lichaamsmassage vanaf € 35,-

Onze professionele masseurs en masseuses beschikken over een gedegen vakopleiding en veelzijdige kennis. De verschillende massagetechnieken zorgen voor een optimale ontspanning en betere doorbloeding van de huid. Blokkades worden aangepakt zodat energie weer volop kan doorstromen

  • Deelmassage (rug, nek en schouders) 25 min. € 35,-
  • Lichaamsmassage (achterzijde) 40 min. € 50.-
  • Lichaamsmassage (gehele lichaam) 55 min. € 62.- 
  • Lichaamsmassage (gehele lichaam uitgebreid) 70 min. € 72.- 
  • Lichaamsmassage (lichaam/hoofd uitgebreid) 85 min. € 82,- 

Wanneer u kiest voor een van bovenstaande klassieke lichaamsmassages zijn de te masseren onderdelen slechts een richtlijn voor onze masseur en/of masseuse. Uiteraard bent u vrij om met de masseur of masseuse te overleggen wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.

Voetmassage 25 min. € 35.-

Een heerlijke ontspannende voetmassage.

Facial Massage 25 min. € 35.-

Een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek, schouders, gezicht, hoofd en oren. Voorafgaand aan de massage wordt uw gezicht gereinigd met een zachte, luchtige foam.

Candle Massage vanaf € 35,-

  • Deel massage (rug, nek en schouders) 25 min. € 35.-      
  • Deel massage (gehele achter zijde) 40 min. € 50.-

Een weldadige ontspannen massage met heerlijk warme zacht geurende “kaarsolie” welke bestaat uit pure essentiële oliën en 100% natuurlijke soja. Een verzachtende, voedende en hydraterende behandeling die zorgt voor een ontspannen gevoel en een fluweelzachte huid! Ervaar de toegevoegde waarde van essentiële oliën en de heerlijke geur van Rose of Wintermix tijdens deze bijzondere massage!

Hotstone Massage* vanaf € 35.-

Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. Deze vulkanische basaltstenen bevatten veel ijzer en magnesium waardoor ze lang warm kunnen blijven. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgt dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een verrassende, heilzame behandeling om niet te vergeten.

  • Nek, schouders en rug 25 min. € 35.-
  • Gehele achterzijde 40 min. € 50.-
  • Gehele achterzijde en voorzijde 55 min. € 62.-

Tip: Boekt u een Hotstone Massage en wilt u de optimale werking voor lichaam en geest vergroten? Scrub uw huid vooraf in ons Osmaans Badhuis.

Kruiden Stempelmassage* 55 min. € 62.-

De verwarmde kruidenstempels waarmee deze traditionele Thaise Stempelmassage wordt uitgevoerd zijn samengesteld uit Thaise kruiden. Na een bodyscrub met een citrusaroma wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd met de kruidenstempels, afgewisseld met manuele massagegrepen op de meridianen. Deze weldadige Stempelmassage heft blokkades op en bevordert de gezondheid en vitaliteit. Daarnaast herstelt het de balans tussen lichaam en geest. Er wordt gebruik gemaakt van Westerse en Oosterse technieken. Gebruik van de kruidenstempels geeft verlichting bij stijfheid, spierpijn en het stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. Ervaar de warmte en ruik de kruiden!

 

*Deze behandeling wordt bij hoge buiten temperaturen omgezet naar een klassieke massage. Wanneer de temperaturen te hoog zijn bestaat de mogelijkheid dat het lichaam niet voldoende op natuurlijke wijze kan afkoelen.