Een begrip in sauna en wellness

  • Deeltarief Thermen faciliteiten Totale verblijfsduur 3,5 uur.
  • Facial Pure compact 25 min Een efficiënte, korte reiniging van het gelaat zorgt voor een zuivere huid en frisse uitstraling. Deze reiniging dient ook ter voorbereiding op het masker zodat uw huid de voedingsstoffen optimaal kan opnemen uit het crème masker dat speciaal is afgestemd op uw huidtype. Tijdens het masker geniet u van een korte hoofdhuid-, oor- en decolletémassage.

 Of

  • Lotus-Cherry body-scrub massage 25 min De zorgvuldig samengestelde zacht geurende olierijke dode zee scrub-crème zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en het stimuleren van de bloedsomloop. De scrub-crème wordt op masserende wijzen aangebracht, doormiddel van lange streken en grepen. Dit zorgt voor totale ontspanning en een revitaliserende en zijdezachte huid.
  • Koffie of thee “Take Out*” naar keuze
  • Wrap “Take Out*”naar keuze Crispy chicken, gerookte zalm of vegan

*Wanneer u bij binnenkomst uw vertrektijd doorgeeft, dan zorgen we dat uw “La Mer Take Out” bij vertrek voor u klaar staat.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Dit arrangement is geldig vanaf 23 november t/m 24 december 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.