Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 99.- p.p.

Vrij t/m zo: € 101.- p.p.

  • Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten Inclusief gebruik douchegel, shampoo, hair conditioner & scrubzout
  • Thalgo Spiruline Boost De Luxe 55 min
  • La Mer Lunch Duo Soep & kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Frisdrank, sap, wijn, bier (koffie, thee of melk)

Facial Detoxifying Spiruline Boost* De Luxe 55 min

Een ontgiftende anti-ageing behandeling tegen de eerste tekenen van veroudering

De Detoxifying Spiruline Boost is een moderne, nieuw ontwikkelde Anti-ageing Detox lijn welke werkt op de eerste tekenen van de veroudering. Daarnaast is hij in het bijzonder geschikt voor iedereen met een druk en aan stress onderhevig leven. De unieke combinatie van spirulina en magnesium geven de huid een energie boost.

Na een warme penseelreiniging en een intensive peeling op basis van micro kristallen en aluminiumoxide volgt het voedend en ontgiftend peel-off mask welke verontreinigde deeltjes uit de poriën verwijdert. Een ontgiftende groenethee pakking wordt aangebracht op het decolleté. Na het masker en de decollete pakking volgt de ‘Dermastim (bindweefsel) Massage’ met Energising Detoxifying Serum. Deze zorgt ervoor dat eerste rimpels en expressielijntjes vervagen. Het aanbrengen van de unieke Energising Anti-Pollution Gel-Cream, die uw huid beschermt tegen vuile stofdeeltjes van buitenaf. Laat fijne lijntjes vervagen en uw huid laat stralen, maakt de behandeling compleet.

Na de behandeling kunt u onder het genot van een glas Energising Detox Shot even bijkomen.  Deze frisse Boost van mint en citroen bevat spirulina, magnesium, chlorella en vitamine C. heeft een ontgiftende werking, bevat geen calorieën en is suikervrij.

*Let op, deze behandeling is niet geschikt tijdens de zwangerschap, bij schildklierproblemen en/of jodium allergie.
* Detox Shot, niet geschikt bij schildklierproblemen en/of jodium allergie.

 

Reserveren:

In verband met technisch onderhoud aan onze website is dit arrangement tijdelijk alleen telefonisch 036-5386888 te reserveren (dagelijks tussen 10:00 uur en 18:00 uur)

Geldig vanaf 1 april t/m 30 juni 2022, niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.

Arrangementen met Sauna, Beauty & Culinair

Alle arrangementen