Kom helemaal tot rust

Wegens success verlengd!

  • Thalgo Facial Treatment Lady Complete 85 min incl. eyebrow treatment of ontspanningsmassage rug, schouder en nek
  • Thalgo Facial Treatment Men Complete 85 min incl. harsen rug en/of schouders of ontspanningsmassage rug, schouder en nek.

Thalgo Facial Treatment Lady Complete
Na het Thalgo-welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid. De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. De wenkbrauwen worden in perfecte vorm geëpileerd of geharst. Tevens worden de wenkbrauwen geverfd om zo te zorgen voor een prachtige oogopslag. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt het crèmemasker welke uiteraard wordt afgestemd op uw huidtype. Onder het masker wordt een ampul met een hoge concentratie aan werkzame stoffen aangebracht, deze geeft de huid een extra ‘boost’.  Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogtelijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan. Wilt u liever geen eyebrow treatment dan is het ook mogelijk in plaats daarvan te kiezen voor een ontspanningsmassage. Na afloop kunt u even bijkomen in onze stilte of wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.
 
Thalgo Facial Treatment Men Complete
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Thalgo Men producten lijn. De facial vangt aan met het Thalgo-welkomstritueel. Aansluitend wordt de huid gereinigd met een frisse face wash de THALGO Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huidtype om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u even helemaal tot rust waarna het concentraat en crèmemasker worden aangebracht. De behandeling sluit af met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.
Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.
Wanneer u in deze treatment kiest voor het harsen van rug en of schouders dan zal de behandeling hiermee aanvangen. Na afloop kunt u even bijkomen in onze stilte of wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.
 

* Deze aanbieding is uitsluitend per twee personen te reserveren.
U gaat gelijktijdig in behandeling beide in een aparte salon (wij beschikken niet over duo salons)
Uiteraard is 2x lady of 2x men ook mogelijk.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Dit arrangement is geldig vanaf donderdag 15 april t/m woensdag 5 mei 2021. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.