Kom helemaal tot rust

  • Thalgo Facial Radiance & Thalgo Hyalu-Procollagen Eye Boost 70 min

Een zeer effectieve combinatie van twee heerlijke Thalgo behandelingen in één.
De Thalgo Facial Radiance en de Thalgo Hyalu-Procollagen Eye Boost.
 
De Thalgo Facial Radiance is een effectieve korte gezichtsbehandeling welke geheel wordt afgestemd op uw huidtype. Na de reiniging met milk en lotion volgt de peeling en het verwijderen van huidonzuiverheden.
Aansluitend volgt de Dermastim massage rondom de ogen met de “Intensive Wrinkle Correcting Serum” en worden de “Wrinkle Correcting Pro Eye Patches” onder de ogen geplaatst. Na het aanbrengen van het crèmemasker wordt er rondom de ogen gewerkt met Wrinkle Boosters. Donkere kringen en wallen verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Ben je erg druk, heb je slaaptekort, veel stress of wil je er voor een bijzonder moment er stralend uitzien? De Eye Boost laat je weer stralen!  De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een dag of nachtverzorging. Voor thuis ontvangt u een persoonlijk gezichtsverzorgingsadvies op maat.
 
De oogmaskers Hyalu-Procollagen Eye Pro Patches zijn ook verkrijgbaar in een verkoopverpakking zodat je het ook thuis kan herhalen en gebruiken wanneer je ogen net even dat opkikkertje nodig hebben.

 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Deze special is geldig van 3 juni t/m 25 september 2021. Niet geldig in combinatie met andere acties, specials en/of vouchers.

Beauty Only Arrangementen

Alle arrangementen