Een begrip in sauna en wellness

  • Deeltarief Thermen Faciliteiten (Totale verblijfsduur 4 uur)                
  • Thalgo Facial Marine Men 55 min Ook voor de man is er een prachtige “THALGO Men” verzorgingslijn. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor de mannen huid. De facial vangt aan met het THALGO-welkomstritueel. Aansluitend wordt de huid gereinigd met een frisse face wash de THALGO Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huid type om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en worden de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u even helemaal tot rust waarna het concentraat en crème masker worden aangebracht. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.
    Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.
Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Dit arrangement is geldig vanaf 19 oktober t/m 3 december 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.