Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 130.-

Vrij t/m zo: € 132.-

  • Dayspa Dagentree Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten inclusief gebruik douchegel, shampoo, hairconditioner & scrubzout
  • Thalgo Facial Compact 25 min.
  • Zwangerschapsmassage 40 min.
  • La Mer Lunch Duo Soep en kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Fris, sap, koffie, thee of melk. (Uitgezonderd, smoothies en alcohol)
  • La Mer Presentje

Thalgo Facial Compact 25 min.

Deze efficiënte, korte reiniging van het gezicht wordt afgestemd op uw huidtype.  Een korte reiniging met de Thalgo Foaming Cleansing Lotion en de gezichtspeeling bereidt uw huid voor op het crèmemasker. Tijdens het masker ontvangt u een korte hoofdhuid- en oormassage.

Zwangerschapsmassage 40 min.

Rug, schouders en/of nek en benen of decolleté, gezicht en hoofdhuid. De massage wordt samengesteld naar uw behoefte en in overleg met de masseur of masseuse.  
 
Voor de aankomende moeders er is niets zo belangrijk als rust en ontspanning. Vanaf de 14de week van uw zwangerschap mag u een zwangerschapsmassage ondergaan. De masseur of masseuse zal u helpen om uw ligpositie op de wellnesbank comfortabel te maken. Hiervoor zijn er diverse opties en kunt u kiezen uit verschillende kussens welke u zullen ondersteunen waardoor u beter kunt ontspannen. Deze fijne massage is gericht op rust, ontspanning en verlichting van zwangerschapsgerelateerde klachten. Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een klassieke massage is dat bij een zwangerschapsmassage geen dieptemassage wordt toegepast. Voor aanvang van de behandeling zal de specialiste, masseur en/of masseuse met u bespreken wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.

Heeft u medische klachten, informeer dan eerst bij uw behandelend arts of verloskundige of een zwangerschapsmassage voor u raadzaam is.

 


Reserveren

Geldig vanaf 1 april t/m 30 september 2023. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.
*Weekeindtoeslag (vrijdag, zaterdag, zondag) op dit arrangement is € 2,- p.p.

Arrangementen met Sauna, Beauty & Culinair

Alle arrangementen