Op 9 & 10 December vinden bij ons de VNSWB-Cup Saunameester finale wedstrijden plaats, meer informatie

 • Ma t/m do: € 130
 • Vrij t/m zo: € 132
1 april t/m 24 december 2023
Reserveren
 • Dayspa Dagentree

  Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten inclusief gebruik douchegel, shampoo, hairconditioner & scrubzout

 • Thalgo Facial Compact 25 min.

 • Zwangerschapsmassage 40 min.

 • Smoothie naar keuze

 • La Mer Duo

  Soep en kleine salade naar keuze

 • Drankje naar keuze

  Uitgezonderd, smoothies en alcoholische dranken

 • La Mer Presentje

Thalgo Facial Compact 25 min.

Deze efficiënte, korte reiniging van het gezicht wordt afgestemd op uw huidtype. Een korte reiniging met de Thalgo Foaming Cleansing Lotion en de gezichtspeeling bereidt uw huid voor op het crèmemasker. Tijdens het masker ontvangt u een korte hoofdhuid- en oormassage.

Zwangerschapsmassage 40 min.

Rug, schouders en/of nek en benen of decolleté, gezicht en hoofdhuid.
De massage wordt samengesteld naar uw behoefte en in overleg met de masseur of masseuse.

Voor de aankomende moeders er is niets zo belangrijk als rust en ontspanning. Vanaf de 14de week van uw zwangerschap mag u een zwangerschapsmassage ondergaan. De masseur of masseuse zal u helpen om uw ligpositie op de wellnessbank comfortabel te maken.  Hiervoor zijn er diverse opties en kunt u kiezen uit verschillende kussens welke u zullen ondersteunen waardoor u beter kunt ontspannen. Deze fijne massage is gericht op rust, ontspanning en verlichting van zwangerschapsgerelateerde klachten. Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een klassieke massage is dat bij een zwangerschapsmassage geen dieptegrepen worden toegepast. Voor aanvang van de behandeling zal de specialiste, masseur en/of masseuse met u bespreken wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.
We hechten veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van zowel moeder als baby. Daarom kunnen wij tijdens het eerste trimester van de zwangerschap, dat wil zeggen de eerste 14 weken, geen massage (ook geen zwangerschapsmassage) aanbieden vanwege de belangrijke ontwikkelingsfase van het kind.

Indien u medische klachten heeft of vragen, raden we u aan om eerst contact op te nemen met uw behandelend arts of verloskundige om te bepalen of een zwangerschapsmassage geschikt is voor u.