Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 101,-

Vrij t/m zo: € 103,-

  • Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten Inclusief gebruik douchegel, shampoo, hairconditioner & scrubzout
  • Rebalancing Orange Body Treatment 55 min
  • La Mer Lunch Duo Soep en kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Fris, sap, huiswijn, bier van de tap (koffie, thee of melk)

Rebalancing Orange Body Treatment 55 min 

De aangename geur van sinaasappel herstelt de balans tussen lichaam en geest en brengt gestagneerde energie weer op gang. Sinaasappelextract werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapenloosheid en depressiviteit. Deze complete lichaamsbehandeling vangt aan met een sinaasappel lichaamsscrubmassage. De vloeibare bodyscrub helpt de dode huidcellen te verwijderen en stimuleert de microcirculatie en celvernieuwing van de huid. De mineralen uit het zeezout worden goed door de huid opgenomen en helpen de vochtbalans te herstellen. Na een verkwikkende douche wordt de verfrissende sinaasappelgelpakking aangebracht.
De sinaasappelgelpakking heeft een stimulerende werking op de collageenproductie van de huid en is tevens voedend en hydraterend. Tijdens de inwerktijd van de pakking ondergaat u een ontspannen hoofdhuid -en oormassage. Ter afsluiting wordt uw lichaam verzorgd met een soft bodybutter.

 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Geldig vanaf 1 oktober t/m 4 december 2022 en 9 januari t/m 31 maart 2023. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.
*Weekeindtoeslag (vrijdag, zaterdag, zondag) op dit arrangement is € 2,- p.p..

Arrangementen met Sauna & Beauty

Alle arrangementen