Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 109.- p.p.

Vrij t/m zo: € 111.- p.p.

  • Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten Inclusief gebruik douchegel, shampoo, hair conditioner & scrubzout
  • Truffle & Caviar Body Special 70 min
  • La Mer Lunch Duo Soep & kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Frisdrank, sap, wijn, bier (koffie, thee of melk)

Truffle & Caviar Body Special 70 min

Alleen met de naam van deze sensationele behandeling waan je jezelf al in luxe. In deze bijzondere feestmaand zijn we drukker dan anders. Gun jezelf een stukje luxe en ontspanning en ga uitgerust de feestdagen in.

De behandeling vangt aan met korte rug- schouder- nekmassage waarna de vloeibare zoetgeurende “Truffle & Caviar” bodyscrub op ontspannen wijze over het gehele lichaam wordt aangebracht. De vloeibare scrub heeft een kleine zoutkorrel waardoor deze zorgt voor een intensieve reiniging. Hij ontdoet tevens de huid van de dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de weldadige “Truffle & Caviar” gelpakking die hierop volgt goed opnemen. De gelpakking biedt een intensieve verzorging, hydrateert en bevat mineralen en antioxidanten. Tijdens de rustfase van de pakking geniet u van een massage van het decolleté en gezicht waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van warme gezichtskruidenstempels. Deze combinatie zorgt voor de ultieme ontspanning.

Na een fijne douche wordt uw lichaam verzorgd met de “Golden Elegance Body Butter”. Deze voedende body butter geeft uw huid een prachtige “Golden glow”!

 

Reserveren:

In verband met technisch onderhoud aan onze website is dit arrangement tijdelijk alleen telefonisch 036-5386888 te reserveren (dagelijks tussen 10:00 uur en 18:00 uur)

Geldig vanaf 1 april t/m 30 juni 2022, niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.

Arrangementen met Sauna & Beauty

Alle arrangementen