Een begrip in sauna en wellness

  • Deeltarief Thermen Faciliteiten (Totale verblijfsduur 3,5 uur)
  • Massage 25 min Keuze uit:

Rug, schouder, nek.
Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgen ervoor dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een bijzondere sensatie met een heilzame werking!

Rug, schouder, nek.
Laat lichaam en geest even helemaal tot rustkomen en ont-stressen. Een fijne rustgevend massage met traditionele grepen en strijkingen over de spieren. Vooraf aan de massage kiest u uit een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

Rug, schouder, nek.
Wanneer u kiest voor een klassieke massage zijn de te masseren onderdelen slechts een richtlijn voor onze masseur en/of masseuse. Daarnaast kunt u zelf aangeven of u voorkeur heeft voor een ontspannen of sportieve massage. Of misschien juist wel een combinatie hiervan. Overleg vooraf aan de massage met uw masseur en/of masseuse wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.

Een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek, schouders, gezicht, hoofdhuid en oren. Voorafgaand aan de massage wordt uw gezicht gereinigd met een zachte, luchtige foam.

Alleen even alle aandacht voor alleen uw voeten, zij die het hele jaar voor u klaar staan.

*In ons instituut werken wij met zowel masseurs als masseuses.
 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Dit arrangement is geldig vanaf 19 oktober t/m 24 december 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.