Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 135.- p.p.

Vrij t/m zo: € 137.- p.p.

  • Onbeperkt gebruik van sauna en thermen faciliteiten Inclusief gebruik douchegel, shampoo, hair conditioner & scrubzout
  • Thalgo Mer Des Indes
  • Koffie of thee & patisserie
  • Smoothie naar keuze
  • La Mer Lunch Duo Soep en kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Fris, sap, wijn, bier (koffie, thee of melk)

 

Thalgo Mer Des Indes 85 min

Een heerlijk Oosters Spa Ritueel geïnspireerd op de Ayurveda welke steunt op de wetenschap van de Marma die is gericht op de harmonie tussen lichaam en geest. Speciaal voor dit prachtige Ritueel heeft Thalgo een aantal bijzonder mooie producten samengesteld met werkzame ingrediënten als: Indiase rode algen gecombineerd met harmoniserende essentiële oliën die traditioneel gebruikt worden in de Ayurveda. Dit alles op basis van subtiele oosterse geuren zoals, gember, sandalwood en amber. Amber is een combinatie van zoethout, specerijen, honing, zoetig tabak en vanille. De tonen van amber zijn verwarmend en poederachtig. 

We vangen dit Ritueel aan met een zachte lichaamspeeling. De olieachtige scrubpasta met een hoog gehalte aan gemberpoeder exfolieert en reinigt de huid met zachtheid. De huid wordt gevoed en omhuld met de subtiele oosterse geuren. Na een lauwwarme douche volgt de Rebalancing massage. Deze bijzondere massage brengt u direct in een andere wereld. De wereld van ontspanning en wellbeing. Er wordt gebruik gemaakt van diverse grepen, drukpunten en zachte massage van de energiepunten waarbij het doel is uw lichaam en geest in balans te brengen. De Soothing Massage Oil voedt de huid en maakt deze zijdezacht.

Na uw behandeling kunt u bijkomen in onze horecagelegenheid onder het genot van een heerlijk kopje Thalgo Serenity Organic Infusion tea. Deze is op basis van; verveine, linde, sinaasappelbloesem, zeesla en drop.     

 

*Weekeind (vrijdag, zaterdag zondag) toeslag op dit arrangement € 2,- p.p.

 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Geldig vanaf 1 juli t/m 31 september 2022. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.

Arrangementen met Sauna, Beauty & Culinair

Alle arrangementen