Kom helemaal tot rust

 • Onbeperkt gebruik sauna en thermen faciliteitenInclusief gebruik douchegel, shampoo, hair conditioner & scrubzout
 • Gebruik badjas & handdoeken
 • Thermen La Mer Slippers (to keep)
 • Hotstone Massage of
  Thalgo Facial Compact 25 min
 • Enchanting Body Ritual of
  Thalgo Facial Marin (men) 55 min
 • Ontvangst met Koffie of thee & patisserie
 • La Mer Lunch Break
  • La Mer lunch duo soep & kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze frisdrank, sap, wijn, bier (koffie, thee of melk)

Hotstone Massage 25 min

Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgt ervoor dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een bijzondere sensatie met een heilzame werking!                    

Thalgo Facial Compact 25 min

Een efficiënte, korte reiniging van het gelaat zorgt voor een zuivere huid en frisse uitstraling. Deze reiniging dient ook ter voorbereiding op het masker zodat uw huid de voedingsstoffen optimaal kan opnemen uit het crèmemasker dat speciaal is afgestemd op uw huidtype. Tijdens het masker geniet u van een korte hoofdhuid, oor en decolletémassage. Een betere voorbereiding op de herfst kunt u zich niet wensen.                                                                                                                                  

Enchanting Body Ritual 55 min

De zwoele, zacht kruidige, oosterse geuren welke wij in deze behandeling voor u gebruiken, laten u de dagelijkse beslommeringen even vergeten. Deze heerlijke complete lichaamsbehandeling neemt u mee naar het verre oosten. Doormiddel van een ontspannen scrubmassage wordt de scrubgel aangebracht over het gehele lichaam. De scrubgel verwijdert op milde wijze de dode huidcellen. Hierdoor voelt uw huid weer zacht aan en kan de gelpakking beter worden opgenomen door de huid. Na een verkwikkende douche wordt de voedende en hydraterende gelpakking aangebracht.
Tijdens de rustfase van de pakking geniet u van een massage van het decolleté en gezicht waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van warme gezichtskruidenstempels. Deze combinatie zorgt voor de ultieme ontspanning. Na het afspoelen van de pakking onder een lauwwarme douche wordt als finishing touch uw lichaam verzorgd met een weldadige body butter.

Thalgo Facial Marine 55 min

Intensieve gezichtsbehandeling gericht op, de vocht arme-, droge- of gecombineerde-vette huid.
Na het welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid. De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt een ‘double mask’ met daaronder een ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid een extra ‘boost’ geven. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogtelijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan.

Thalgo Facial Marine Men 55 min

De gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de mannen huid.
De Marine men facial vangt aan met een frisse face wash met de Thalgo Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huidtype om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u helemaal tot rust waarna het concentraat en crèmemasker worden aangebracht. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.
Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.

 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Geldig vanaf 1 oktober t/m 5 dec 2021, niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers