Een begrip in sauna en wellness

  • Deeltarief Thermen Faciliteiten (Totale verblijfsduur 4 uur)
  • Luxe Saunatas cadeau                                                                 
  • Massage 55 min Keuze uit:

De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgt ervoor dat deze behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft.  Uw nek, rug en schouders worden uitgebreid gemasseerd met warme basaltstenen. Na een ontspannen start van het treatment gaat de ontspanning nog verder met een lichte reiniging van het gelaat. Gevolgd door een uitgebreide massage van hals, nek, gezicht, hoofdhuid en oren middels manuele grepen in combinatie met een “Cell Booster” en een voedende en verzorgende crème.

Wanneer u kiest voor een klassieke massage zijn de te masseren onderdelen slechts een richtlijn voor onze masseur en/of masseuse. Daarnaast kunt u zelf aangeven of u voorkeur heeft voor een ontspannen of sportieve massage. Of misschien juist wel een combinatie hiervan. Overleg vooraf aan de massage met uw masseur en/of masseuse wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.

*In ons instituut werken wij met zowel masseurs als masseuses.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Dit arrangement is geldig vanaf 19 oktober t/m 24 december 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.