Kom helemaal tot rust

De Thermen La Mer Cadeaucard is een waardekaart uitgegeven door Thermen La Mer BV (TLM), gevestigd aan Scoutingpad 3, 1351 GN te Almere (ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 39062278). De Thermen La Mer Cadeaucard kan als betaalmiddel uitsluitend ingezet worden bij TLM.
Op alle kwesties die zouden kunnen voortvloeien uit of zouden kunnen samenhangen met het gebruik en de inhoud van deze website of het gebruik van de Thermen La Mer Cadeaucard is het Nederlands recht van toepassing.

De Thermen La Mer Cadeaucard

De Thermen La Mer Cadeaucard is een waardekaart die uitsluitend ingewisseld kan worden bij TLM en vertegenwoordigt een geldwaarde. Tijdens Thermen La Mer Cadeaucard actieweken waarbij er een kortingsvoucher wordt verstrekt bij aankoop van een cadeaucard van € 50,00 is de Thermen La Mer Cadeaucard niet te verzilveren op de dag van aankoop.

Voorwaarden ‘December cadeaucard actie 2022’

Deze actie loopt vanaf 28 november t/m 26 december 2022. Bij aankoop van een cadeaucard vanaf € 50,- ontvangt u één voucher cadeau voor twee sauna entree voor de prijs van één. Deze voucher is geldig vanaf 27 maart 2023 t/m 30 september 2023, voor maximaal twee personen per voucher. 

U dient vooraf te reserveren en de voucher bij binnenkomst te overhandigen. De voucher is niet geldig i.c.m. ander acties, specials, arrangementen en/of i.c.m. acties van externe partijen. Ook geldig voor één persoon (50% korting), niet in tweeën of in contanten inwisselbaar. In het weekeind of tijdens feestdagen geld het weekeind tarief. Deze actie is niet van toepassing op onze digitale cadeauvoucher.

Bestellingen

De Thermen La Mer Cadeaucard kan zowel online als bij Receptie TLM besteld worden, waarbij de waarde minimaal € 15,00 en maximaal €250,- per waardekaart kan bedragen. Levering geschiedt door overhandiging bij de Receptie TLM of per post bij online bestellingen.
Na het plaatsen van een online bestelling wordt er per e-mail een schriftelijke bevestiging toegestuurd, voorzien van het ordernummer. Dit ordernummer dient bij elke correspondentie omtrent de bestelling vermeld te worden. In de orderbevestiging en/of factuur wordt de te betalen prijs en overige kosten, waaronder verzendkosten vermeld.
Bij het plaatsen van een bestelling dienen alle benodigde gegevens om tot levering over te gaan ingevuld te worden. TLM houdt geen controle op de ingevoerde gegevens en de wederpartij is zelf verantwoordelijk voor het correct invoeren van de gegevens. Indien er foutieve informatie wordt verstrekt en dit tot extra kosten leidt, dan kunnen deze kosten door TLM bij de wederpartij in rekening worden gebracht. TLM is derhalve niet verantwoordelijk voor het niet, of niet tijdig ontvangen van de Thermen La Mer Cadeaucard(s), als gevolg van het niet, of niet duidelijk doorgeven van de juiste adressering door de wederpartij.

Prijzen en betaling

De prijs van een Thermen La Mer Cadeaucard staat gelijk aan de gekozen waarde. De prijs is in euro’s en exclusief verzendkosten en kan uitsluitend voldaan worden tegen betaling in contanten of door middel van een PIN- of creditcardbetaling. Het is niet mogelijk een Thermen La Mer Cadeaucard in te wisselen voor geld of een andere Thermen La Mer Cadeaucard.
In het geval van een particuliere bestelling dient de betaling direct plaats te vinden bij het afronden van de bestelling. Bestellingen kunnen online betaald worden via de beveiligde systemen van iDEAL. In het geval van een bestelling bij de Receptie van TLM kan er via PIN, creditcard (VISA en Mastercard) of contact worden betaald. De bestelling is pas na ontvangst van de betaling definitief en op dat moment wordt de levering in gang gezet.

Levering

Bestellingen worden afgeleverd aan het met de afnemer overeengekomen afleveradres.
Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 15:00 uur, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst gedurende het weekend of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.
TLM streeft er naar om de Thermen La Mer Cadeaucard binnen 1-2 werkdagen te bezorgen. De verzending van de Thermen La Mer Cadeaucard vindt plaats via derden. Derhalve is TLM afhankelijk van de afhandeling van derden en om deze reden niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in levering. Daarnaast kan TLM niet aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade door het niet, of niet tijdig ontvangen van de Thermen La Mer Cadeaucard(s) veroorzaakt door vertragingen en/of verlies in de post/verzending.
Voor de verzending van de Thermen La Mer Cadeaucard worden per te verzenden Thermen La Mer Cadeaucard verzendkosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn op de website terug te vinden. TLM is gerechtigd om op ieder moment de verzendkosten aan te passen indien de door haar ingeschakelde vervoerder de tarieven verhoogt.

Retouren

Conform de regels voor kopen op afstand (online bestellingen) heeft u gedurende veertien dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan TLM te retourneren. De Thermen La Mer Cadeaucard en bijbehorende verpakking dient onbeschadigd en ongebruikt op eigen kosten per post geretourneerd te worden aan TLM. Het risico van verzending is voor rekening van de wederpartij. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd door TLM. Na ontvangst van de retourzending stort TLM de betaalde prijs, exclusief verzendkosten terug op het door de wederpartij aangegeven rekeningnummer.

Verlies, diefstal, fraude, misbruik of beschadiging

De Thermen La Mer Cadeaucard is na aankoop vrij overdraagbaar. Iedere Thermen La Mer Cadeaucard is voorzien van een unieke code welke slechts eenmaal wordt verstrekt. De ontvanger dient deze unieke code zorgvuldig te bewaren. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van Thermen La Mer Cadeaucard, waardoor deze code niet meer bruikbaar of leesbaar is, wordt er geen nieuwe unieke code verstrekt. Na ontvangst door de afnemer verloren of verlopen Thermen La Mer Cadeaucard worden niet nageleverd of vervangen. TLM is niet aansprakelijk voor schade die geleden wordt als gevolg van verlies, diefstal, vervalsing of eventueel misbruik van een Thermen La Mer Cadeaucard. In gevallen waarbij het vermoeden bestaat dat Thermen La Mer Cadeaucards gekocht zijn met een gestolen bankpas of creditcard, of in gevallen waarbij anderszins het vermoeden bestaat dat er frauduleus gehandeld is, behoudt TLM zich het recht voor om de unieke code behorende bij de betreffende Thermen La Mer Cadeaucard te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Datzelfde geldt voor Thermen La Mer Cadeaucards die verkocht zijn door personen of bedrijven die niet uitdrukkelijk door TLM geaccepteerd zijn.

Geldigheid

De Thermen La Mer Cadeaucard is vanaf de datum van uitgifte 2 jaar geldig, tenzij anders vermeld. Ook wanneer er geen einddatum op de Thermen La Mer Cadeaucard vermeld staat, is deze geldig tot 2 jaar na uitgifte. In dat geval kan de geldigheidstermijn bij TLM nagevraagd worden. De Thermen La Mer Cadeaucard dient voor het einde van deze geldigheidstermijn volledig te zijn besteed. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. Eventuele restwaarde komt hierbij te vervallen en wordt ook niet gerestitueerd.
De Thermen La Mer Cadeaucard kan niet voor contact geld worden ingewisseld. Eventuele restwaarden zijn evenmin inwisselbaar voor contanten. De Thermen La Mer Cadeaucard kan als betaalmiddel ingezet worden voor een Dagje Wellness behandelingen of diensten bij TLM
TLM behoudt zich het recht voor bij het niet nakomen van de betalingsverplichting of oneigenlijk gebruik de unieke code te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen.