Kom helemaal tot rust

Löyly Experience

22 september 
Saunameester & Friends
Een vriendschappelijke wedstrijd onder de saunameesters van Thermen La Mer, waarbij een van onze saunameesters samen met een niet-saunameester een bijzondere opgietingen geven. Deze wedstrijden worden beoordeeld door een vak- en een publieksjury en op het eind van de dag zal er een heuse prijs-uitreiking zijn.

8 december: 
Best of…
Alle opgiet-hoogtepunten van de afgelopen jaren komen nogmaals voorbij. Zo zullen de winnaars van de ‘Saunameester & Friends wedstrijd’ nogmaals hun opgieting doen en zal Lollipop en Bad Romance nogmaals te zien zijn.

Samadhi

Onze Samadhi dag staat dan ook helemaal in het teken van de rust en verbinding in uzelf (terug)vinden. Een hele dag vol met verschillende sessies, ontbijt en lunch. Vooraf reserveren verplicht. Klik hier voor meer informatie.
Samadhi staat gepland op:

15 november

 

Overig

27 april: Koningsdag
Vier ontspannen de verjaardag van de koning, met oranje tompoezen en heerlijke koningsgezinde opgietingen.

5 mei: Bevrijdingsdag
Vier de vrijheid! Kom een lekkere cocktail drinken en genieten van al die vrijheidslöyly’s

8 mei: Moederdag
Een dag om je moeder of iemand die als een moeder voor je voelt eens goed in het zonnetje te zetten met bijvoorbeeld het moederdag arrangement.

5/6 juni: Pinksteren
Twee dagen lang reizen onze saunameester tijdens de löyly’s de hele wereld over. Reist u ook mee?

19 juni: Vaderdag
Een dag om je vader of iemand die als een vader voor je voelt eens goed in het zonnetje te zetten door bijvoorbeeld deel te nemen aan een van onze speciale vaderdag rituelen.

31 oktober: Halloween
Een avondje ontspannen griezelen in de sauna. Met spookachtige opgietingen en huiveringwekkende decoratie.

11 November: Lichtjesavond
Op deze avond ontsteken wij de lichtjes en veranderd Thermen La Mer in een waar lichtfestival met verschillende bijzondere licht-opgietingen die net zo fijn zijn om te ervaren als naar te kijken.

5 december: Sinterklaas
De goedheiligman staat op deze avond centraal in de opgietingen.

25/26 december: Kerst
Kom lekker kerst vieren bij Thermen La Mer. Met, lekkere hapjes, een heerlijk kerstdiner en heel veel bijzondere kerst opgietingen. Let op: op deze dag hanteren wij uitsluitend het kerst arrangement.