Reserveren

Thermen La Mer - Day Spa Almere - Thaise stempelmassage
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Smoothie
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Relaxen

Wellness-Beauty

Via onze website is het mogelijk uw reservering voor een body – of facial treatment, massage, arrangement of special aan te vragen. Voor reserveringen binnen 48 uur verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen. Onze reserveringsafdeling, 036-5386888, is dagelijks bereikbaar van 09.30 uur – 20.00 uur.

Reserveren Wellness-Beauty

Thermen-Spa

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u uw sauna bezoek te reserveren, ook als u in het bezit bent van een baden- of ledenkaart. Wanneer u gebruik maakt van een actiecoupon dient u altijd te reserveren. U dient dit aan te geven op het reserveringsformulier in het vakje opmerkingen.

Reserveren Sauna/Thermen

 

Annuleren

Body of Facial Treatment

Bij annulering binnen 48 uur voor de afgesproken reservering zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden, 50% in rekening te brengen. Wanneer u niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip en u heeft niet geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt 100% in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail info@thermenlamer.nl ter attentie van onze reserveringsafdeling.

Arrangement of Special

Arrangementen en Specials kunnen tot 72 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd of verplaatst, anders zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden, 50% van de totale kosten in rekening te brengen. Wanneer u niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip en u heeft niet geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt 100% in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mailinfo@thermenlamer.nl ter attentie van onze reserveringsafdeling.

Thermen-Spa

Indien u geen gebruik maakt van uw saunareservering, stellen wij het op prijs indien u ons hiervan in kennis stelt.