Een begrip in sauna en wellness

Wellness-Beauty

Via onze website is het mogelijk uw reservering voor een body – of facial treatment, massage, arrangement of special aan te vragen. Voor reserveringen binnen 48 uur verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen. Onze reserveringsafdeling, 036 53 86 888, is dagelijks bereikbaar van 09.30 uur – 20.00 uur.

Reserveren Wellness-Beauty

Thermen-Spa

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u uw sauna bezoek te reserveren, ook als u in het bezit bent van een baden- of ledenkaart. Wanneer u gebruik maakt van een actiecoupon dient u altijd te reserveren. U dient dit aan te geven op het reserveringsformulier in het vakje opmerkingen.

Reserveren Sauna/Thermen

Annuleren

Beauty behandelingen, beauty specials en/of arrangementen

Beauty behandelingen, beauty specials en/of beauty arrangementen kunnen tot uiterlijk 24 uur voor de afgesproken reservering kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. Bij annulering binnen 24 uur voor de afgesproken reservering zijn wij genoodzaakt, ongeacht de reden, 100% in rekening te brengen. 

Beautyreserveringen die gemaakt worden binnen 24 uur voor aanvang van de afgesproken reservering kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. Wanneer u toch wilt annuleren of niet aanwezig bent op het afgesproken tijdstip zijn wij helaas genoodzaakt 100% in rekening te brengen.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail: info@thermenlamer.nl ter attentie van onze afdeling reserveringen.

Thermen-Spa

Indien u geen gebruik maakt van uw saunareservering, stellen wij het op prijs indien u ons hiervan in kennis stelt.