Een begrip in sauna en wellness

Kerstmenu € 47.50

Natuurlijk kunt u ook deze feestdagen weer heerlijk culinair bij ons genieten. Tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn wij dan ook beide dagen geopend van 10:00 uur tot 23:30 uur. Zo ontspannen bent u nog nooit geweest tijdens de feestdagen. Behalve een prachtig kerstmenu welke u al kunt voorproeven vanaf kerstavond, hebben wij in de kerstvakantie periode ook feestelijke seizoensgerechten buiten onze kaart om. Zie voor onze overige openingstijden. Reserveert u wel tijdig…. Wij heten u van harte welkom!
Bekijk ons Kerstmenu

Kerstspecials

Sparkling Holidays € 119.-

Ultiem ontspannen tijdens de feestmaand…

Beleef een sprankelende dag met dit feestelijke arrangement en kom ontspannen de drukke feestmaand door. Heerlijk genieten van een complete dag en bijzondere faciliteiten in een feestelijke sfeer.
Bekijk deze special

Special Winter Days € 99.-

Omarm de warmte…

Ervaar de warmte van dit zachte, winters geurende verwenarrangement en beleef onze feestelijke sfeer tijdens deze feestmaand.
Bekijk deze special

December Cadeaucard Actie

Hoe fijn is het iemand te verwennen met een cadeaucard van Thermen La Mer. Met onze Cadeaucard geef je altijd een passend geschenk. Een welverdiend dagje rust en ontspanning, een heerlijke behandeling of een mooi Thalgo product. Met de cadeaucard kan men zelf kiezen hoe hij of zij de cadeaucard wil besteden, het cadeau is dus altijd geslaagd!

Wanneer u in de periode van maandag 16 november t/m maandag 30 december bij ons een cadeaucard aankoopt van minimaal € 50.-. Versturen wij u die tegen een kleine vergoeding per post in een luxe cadeauverpakking en voegen wij er een cadeauvoucher* met een gratis sauna entree voor u aan toe!

Koop hier onze cadeaucard

*De voucher is geldig vanaf maandag 6 januari 2020 t/m maandag 13 april 2020. De voucher is niet in te wisselen tegen contanten en niet te gebruiken in combinatie met andere acties en/of specials. Verlengen is niet mogelijk. Reserveren noodzakelijk!
Let op!! Deze actie is niet van toepassing op digitale cadeauvouchers.

Feestelijke Cadeau Geschenken

In deze bijzondere tijd van het jaar hebben we het allemaal erg druk, dat is zo jammer want we komen gewoon tijd tekort om echt te genieten. We vinden het in deze tijd ook heel belangrijk dat anderen genieten en zijn dan op zoek naar dat ultieme cadeau. Het is niet altijd makkelijk om een mooi geschikt cadeau voor iemand te vinden. Wij hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.
Bekijk onze cadeau geschenken

Fris het nieuwe jaar in!

Met een frisse duik het nieuwe jaar in, je kunt het jaar niet beter beginnen. Op 1 januari, nieuwjaarsdag hebben wij een “Nieuwjaarsduik Entree” voor u! Checkt u in voor 11.30 uur dan is het dag entree slechts € 17.50 in plaats van € 30.50.

Laat alle feestdrukte achter u en ga ontspannen het nieuwjaar tegemoet.
Saunabezoek reserveren