Een begrip in sauna en wellness

Een cadeaucard van Thermen La Mer is altijd een zeer welkom geschenk voor vele gelegenheden.

Kies hieronder het aantal cadeaucards en vul het door u gewenste bedrag in. Minimaal €15,-.

Aantal cards:
De cadeaucard(s) wordt(en) verstuurd in een sfeervol mapje en bijbehorende verpakking. De card kan alleen opgewaardeerd worden met hele bedragen.
Totaalbedrag van uw bestelling:
(inclusief € 3,- administratiekosten)
€ 0,00

Uw gegevens

Aanhef Dhr | Mevr
Uw naam
Uw straat en huisnummer
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer

 

*Wij brengen per cadeaucard € 3,- administratie- en verzendkosten in rekening. Nadat wij het gewenste bedrag van de cadeaucard(s) + € 3,- per card hebben ontvangen, sturen wij u de cadeaucard(s) per omgaande toe. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de verwerking via PostNL circa 3 werkdagen kan duren. Cadeaucards zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig. Cadeaucards zijn tevens verkrijgbaar via onze receptie.

Algemene Voorwaarden Thermen La Mer Cadeaucard.

Select Wellness Group

Wilt u een cadeaubon met een landelijke dekking? Thermen La Mer is aangesloten bij de Select Wellness Group en verkooppunt én acceptant van de SWG cadeaubonnen. Voor meer informatie over de Select Wellness Group en het bestellen van een SWG cadeaubon verwijzen wij u graag naar www.selectwellness.nl.

Nederlandse Sauna Cadeaubon

Thermen La Mer accepteert alleen de witte, oranje en groene Nederlandse Sauna Cadeaubon, mits deze nog geldig is. Voor meer informatie over en het bestellen van de Nederlandse Sauna Cadeaubon verwijzen wij u graag naar www.nederlandsesaunacadeaubon.nl.

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Thermen La Mer accepteert de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Voor meer informatie over en het bestellen van een Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart verwijzen wij u graag naar www.saunawellnesscadeaukaart.nl.