Op 9 & 10 December vinden bij ons de VNSWB-Cup Saunameester finale wedstrijden plaats, meer informatie

Reserveren

December is de maand van gezelligheid en verrassingen. Bij Thermen La Mer willen we graag de feestvreugde met u delen! Maak deze feestmaand extra bijzonder met onze speciale Decemberactie.

In de periode van 20 november tot en met 26 december 2023 ontvangt u bij aanschaf van een cadeau card vanaf € 50,- een ‘December Voucher,  Twee sauna entree’s voor de prijs van één’ cadeau. Zo kunt u in het nieuwe jaar heerlijk en voordelig samen met uw favoriete saunapartner komen genieten van rust en ontspanning.

De bijgevoegde December Voucher is geldig voor inwisseling vanaf 25 maart tot en met 30 september 2024. Plan uw dag van ontspanning en laat de drukte van het dagelijks leven achter u!

Bestel uw cadeaucard eenvoudig via onze website, deze wordt prachtig verpakt en u ontvangt hem per post binnen ongeveer 4 a 5 werkdagen (december is een drukke maand voor de post). Natuurlijk kunt u de cadeaucard ook bij de receptie aankopen. De receptie is dagelijks geopend is van 10:00 uur tot 23:00 uur.

De Thermen La Mer Cadeaucard is 2 jaar geldig, zodat u ruim de tijd heeft om van deze welverdiende ontspanning te genieten.

Maak deze Decembermaand onvergetelijk met een cadeau van Thermen La Mer.

Decemberactie voorwaarden van toepassing

  • Let op: De Cadeaucard kan niet verzilverd worden op de dag van aankoop.
  • De december voucher, twee sauna entree voor de prijs van één is in te gebruiken van 25 maart t/m 30 september 2024