Open van 11:30 – 23:30 uur

Zaterdag & Zondag:
Live entertainment

Naast de Happy Hour en de Cocktailavond met live-Dj is er elk weekend live entertainment. We hebben een gevarieerd programma samengesteld. Zo is er op zaterdag Live Muziek en op zondag een Kidsmiddag. Reserveren voor deze zaterdagavonden is sterk aan te raden, want er is natuurlijk beperkte beschikbaarheid. Ook voor de kidsmiddag wordt reserveren aanbevolen. Zo weten wij zeker dat er voor elk kind genoeg is! Houd de website en onze sociale media (Instagram: @lamerloungealmere) in de gaten om op te hoogte te blijven van het live entertainment. La Mer Lounge is tot en met zondag 26 juli geopend.

Zaterdag 18 juli
LaMerLounge-Pubquiz!
Vanaf 20:30 uur

Zaterdagavond 18 juli is de LaMerLounge-Pubquiz! Dit is een bloedstollende quiz waarbij de teams strijden om de titel ‘LaMerLounge-Pubquizkampioen’! Hiermee verover je als team een plaatst in de Hall of Fame. Om mee te kunnen doen heb je een team van minimaal twee en maximaal zes spelers nodig. Speciaal voor deze avond is er een Pubquiz-arrangement. Voor €8,50,- p.p.. krijg je één drankje naar keuze (wijn, bier, fris), bitterballen en natuurlijk een deelname aan de pubquiz. Een deelname zonder arrangement kan ook, deze kost €2,50,- p.p.. Met de pubquiz kun je mooie prijzen winnen:
1ste prijs: Per persoon sauna entree p.p.
2de Prijs: Treatments Cadeaubox
3de prijs: Fingerfood plateau van 5 stuks

 

Zondag 19 juli
Kidsmiddag – Piraten
11:30 tot 13:30 uur

De derde kidsmiddag staat in het teken van piraten. Samen met kapitein Dekzwabber en kapitein scheepsmaatje Dweil gaan de kinderen verschillende piratenactiviteiten doen. Aangezien piraten op zee varen is het van belang dat de kinderen zwemkleding aan hebben onder de eigen kleren én een zwemdiploma hebben! Een handdoek komt ook van pas, want zelfs piraten drogen zich af. Terwijl de kinderen op zoek zijn naar de verborgen schat kunnen de ouders de tuin van La Mer Lounge ontdekken. De kidsmiddag is gratis, maar wel enkel voor de kinderen van de gasten van La Mer Lounge.

 

Zondag 19 juli
Live Muziek – Rob & Fleur
Vanaf 15:00 uur

Music runs in the family! Dat is tenminste wel het geval bij vader Rob en dochter Fleur. Tijdens de quarantaine hebben zij 77 dagen elke dag op een vaste tijdstip online liedjes gezongen. Op deze zondagmiddag zullen ze dat bij ons in de tuin komen doen. En wat is er nou leuker dan een vader en een dochter die samen muziek maken? Eén ding misschien. Luisteren naar een vader en dochter die samen muziek maken terwijl jij ondertussen kunt genieten van een hapje en een drankje. Gelukkig kunnen wij dat voor je regelen. Tot dan!

 

Zaterdag 25 juli
PRIDE-BINGO
Vanaf 20:30 uur

‘BINGO!’ is wat je hoort als je zaterdag 25 juli naar La Mer Lounge komt. Omdat het Pride is, organiseert La Mer Lounge een PRIDE-BINGO, gehost door onze eigen La Mer Lounge Dragqueens! In totaal zijn er drie rondes en voor elke ronde heb je een bingokaart nodig. Hiervoor hebben wij een Bingo-arrangement gemaakt. Voor €15,- p.p. krijg je één drankje naar keuze (wijn, bier of fris), bitterballen en drie bingokaarten. Ook is het mogelijk om een losse bingokaart te kopen, deze kost €4,-, maar voor €10,- heb je drie bingokaarten. Er volgt nog een overzicht van de Bingoprijzen, maar we beloven dat er heel veel mooie prijzen te winnen zijn!

 

Zondag 26 juli
Kidsmiddag – Show
11:30 tot 13:30 uur

Zondag 26 juli is de allerlaatste Kidsmiddag. Op deze middag wordt er een kidsshow gegeven. De invulling hiervan houden we nog eventjes geheim. Tipje van de sluier? Het wordt echt heel leuk! Dus blijf ons zeker volgen voor meer informatie.

 

Zondag 26 juli
Live Muziek – Fred Gest
Vanaf 15:00 uur

Zondag 26 juli is de laatste dag dat La Mer Lounge geopend is. Om dit avontuur mooi af te sluiten komt pianist Fred Van Gest vanaf 15:00 uur naar La Mer Lounge. Hij zal ons verwennen met drie klassieke pianostukken. Vergeet niet te reserveren, want dit wil je niet missen!

 

Thermen La Mer – Day Spa
Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven Locatie: Vroege Vogelbos
T 036 53 86 888 - info@thermenlamer.nl