December will be magic again…

Ook tijdens de drukke decembermaand is het belangrijk goed op uw gezondheid te letten en voor de nodige rust en ontspanning te zorgen. We eten en drinken meer dan normaal waardoor het lichaam meer afvalstoffen opslaat. Met een bezoek aan de sauna helpt u het lichaam deze afvalstoffen af te voeren en voelt u zich helder en fris.

Relax, ontspan, geniet en werk aan uw gezondheid!

In de december feestmaand hebben wij weer leuke feestelijkheden voor u.

Thermen La Mer - Day Spa Almere - Whirlpool

Cadeaucard actie…

Op vrijdag 23 november gaat onze cadeaucard actie van start. Bij aanschaf van een cadeaucard van minimaal € 50.- ontvangt u een GRATIS sauna entree cadeau! Deze entree heeft een beperkte geldigheid en kan, evenals de cadeaucard zelf, niet worden ingeleverd op de dag van aankoop.

Deze actie is geldig t/m 30 december 2018.

 


5 December

Hoog bezoek? Zal de Sint dit jaar de nodige aandacht besteden aan onze saunagasten… We weten het niet, maar wat we wel weten is dat we 5 december geopend zijn van 10.00-23.00 uur en de Pieten zorgen voor heerlijke lekkernijen.

Reserveer hier uw saunabezoek

 


May the miracle of christmas fill your heart with joy…

Onze Day Spa is omgetoverd in kerstsferen! Sfeervol Kerst vieren kan bij Thermen La Mer. Een hele dag ontspannen in de verschillende sauna’s en baden, u laten verwennen door onze schoonheidsspecialistes en masseuses en ’s avonds heerlijk culinair genieten tijdens een 3-gangen Kerstdiner in het sfeervolle restaurant. Kies voor een onvergetelijke Kerst…

Voor meer informatie of een reservering voor 2e Kerstdag kunt u contact opnemen met onze receptionistes.

1e Kerstdag zijn wij gesloten. 

 


Oud & Nieuw…

Ook wij gaan spetterend het nieuwe jaar in! Kom op Nieuwjaarsdag heerlijk bij ons genieten waarbij de oliebollen en bubbels niet mogen ontbreken.

Als u tussen 10-11.30 uur incheckt, betaalt u slechts € 19.50 voor uw sauna entree!*

Hopelijk brengt 2019 ons een prachtige start met een mooi jaar!

Reserveer hier uw saunabezoek

 

*het speciale tarief wordt op de dag zelf aan de receptie verrekend.

Oudejaarsdag zijn wij gesloten.

 


Voor de maand december en de Kerstvakantie raden wij u aan tijdig uw saunabezoek te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.