Kom helemaal tot rust

Een begrip in sauna
en wellness

Wellness Instituut

In een stijlvolle vleugel van ons complex is het Wellness Instituut gevestigd waar u kunt genieten van uitgebreide gezicht- en lichaamsbehandelingen, diverse soorten massages en luxe Wellness Rituals. Tevens kunt u terecht voor pedicurebehandelingen in onze pedicure salon. Het is ook mogelijk om zόnder sauna een behandeling te boeken.

Onze vakmensen werken met gerenommeerde merken en producten en hebben intensieve trainingen gevolgd, waardoor zij garant staan voor een hoge kwaliteit van de behandeling. Maak uw keuze uit het gevarieerde aanbod en ervaar het genot van weldaad, comfort en ontspanning voor lichaam en geest.

Bijzondere Wellness Rituals

Even tijd voor uzelf met één van de bijzondere Wellness Rituals die Thermen La Mer voor u heeft samengesteld. Sensationele massages, rituelen en producten vanuit de hele wereld.

Spaar voor een gratis behandeling!

Verwen uzelf met de Beauty Gifts van Thermen La Mer… Bij iedere 15 minuten aan behandeling ontvangt u 1 ‘Beauty Gift’. Als u 20 ‘Beauty Gifts’ heeft gespaard, kunt u deze inwisselen voor € 10,- korting op uw behandeling.

Speciale Hotel-arrangementen

Wilt u in de buurt overnachten? Thermen La Mer heeft in samenwerking met verschillende hotels speciale hotel-arrangementen voor u samengesteld.