Een begrip in sauna en wellness

Het van origine Franse kuurmerk Thalgo is synoniem aan de zee en zee-algen. Thalgo is in meer dan tachtig landen een begrip op het gebied van natuurlijke gelaats- en lichaamsverzorging met zowel een waarneembare, doelgerichte revitaliserende als regenererende werking. Thalgo biedt een scala aan mogelijkheden voor een complete en optimale verzorging!

De schoonheidsspecialiste zal voorafgaand aan alle onderstaande behandelingen een huidanalyse maken en het gebruik van de producten en het masker afstemmen op uw huidtype. Iedere behandeling voldoet hierdoor aan úw specifieke huidverzorgingswensen. Gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een dagverzorging en oogcrème.

THALGO Radiance Facial 40 min. € 52.-

Deze gezichtsbehandeling is een doelmatige basisbehandeling welke geheel wordt afgestemd op uw huidtype. Na het Thalgo reinigingsritueel volgt de peeling, het verwijderen van huidonzuiverheden en een crème masker. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke ontspannen hoofdhuidmassage. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging. Voor thuis ontvangt u een persoonlijk advies op maat.

THALGO Marine Facial 55 min. € 65.-

Na het welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid.

De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt een ‘double mask’ met daaronder een ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid een extra ‘boost’ geven. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogte lijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan.

THALGO Collagen Facial 55 min. € 67.-

Deze gespecialiseerde Anti-Ageing gezichtsbehandeling bestrijdt de eerste tekenen van huidveroudering. De werkstoffen uit de Native Marine Collagen lijn van Thalgo strijken de eerste lijntjes glad, bevorderen de elasticiteit van de huid en zorgen voor een frisse uitstraling.

Na een warme penseelreiniging en een peeling op basis van fruitzuren worden de huidonzuiverheden verwijderd, waardoor uw huid optimaal wordt voorbereid op de specifieke werkstoffen. De ‘Dermastin Massage’ van Thalgo, met daarin technieken uit de bindweefsel massage, in combinatie met het Collagen concentraat stimuleert de aanmaak van het natuurlijk collageen in uw huid. Daarna volgt het intensieve Collagen-mask waardoor de eerste rimpels en expressie lijntjes vervagen. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met de Collagen dag- of nachtverzorging.

Een uiterst effectieve én preventieve gezichtsbehandeling tegen huidveroudering.

THALGO Anti-Ageing Facial 70 min. € 85.-

Of u nu gaat voor de ‘Hyaluronic Smooth Filler’ of ‘Silicium Super Lift’ lijn van Thalgo, deze Anti-Ageing gezichtsbehandeling zorgt voor comfort en direct resultaat!

Na de warme penseelreiniging en de huidanalyse stemt de schoonheidsspecialiste samen met u de juiste behandeling af op uw huid.

Een intensive peeling, met extra aandacht voor de lijntjes en rimpels, bevordert de opname van de rijke werkstoffen die tijdens de massage gebruikt worden. Tijdens de massage, met verschillende stimulerende en verstevigende technieken, wordt extra aandacht geschonken aan de diepe(re) rimpels en verslapte huid. Het bijpassende masker in combinatie met het speciale serum en extract zorgt ervoor dat de huid zichtbaar verstevigd en gelaatscontouren strakker worden.

Fill or Lift…

Eyebrow Treatment

De wenkbrauwen worden in de perfecte vorm geëpileerd of geharst. Als finishing touch worden de wenkbrauwen na het stylen geverfd met als resultaat een frisse oogopslag.

€ 25.- (i.c.m. een facial treatment)

€ 30.- (losse behandeling)

Lycon Wax

Voor het harsen van gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax maken we gebruik van Lycon Wax waardoor de kans op irritatie verkleind wordt. Lycon Wax is zacht voor de huid en zorgt daarnaast voor een glad en haarvrij resultaat.

Let op: Harsen in combinatie met saunagebruik kan tot overgevoeligheid van de huid leiden. Wij adviseren dan ook uw harsbehandeling los van of voorafgaand aan uw saunabezoek te reserveren.

Facial Treatment Modules

  • Epileren of harsen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers
  • Harsen bovenlip en/of kin
  • Gelaatsmassage (i.c.m. een facial treatment)

€ 15.- (i.c.m. een facial treatment)

€ 20.- (zonder facial treatment)