Face

Het van origine Franse kuurmerk Thalgo is synoniem aan de zee en zee-algen. Thalgo is in meer dan tachtig landen een begrip op het gebied van natuurlijke gelaats- en lichaamsverzorging met zowel een waarneembare, doelgerichte revitaliserende als regenererende werking. Thalgo biedt een scala aan mogelijkheden voor een complete en optimale verzorging!

De schoonheidsspecialiste zal voorafgaand aan alle onderstaande behandelingen een huidanalyse maken en het gebruik van de producten en het masker afstemmen op uw huidtype. Iedere behandeling voldoet hierdoor aan úw specifieke huidverzorgingswensen. Gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een dagverzorging en oogcrème.

Vanaf 1 januari 2019 hanteren wij nieuwe gezichtsbehandelingen. Onze receptionistes vertellen u graag meer over de nieuwe behandelingen!

Thermen La Mer - Day Spa Almere - Gezichtsbehandeling men
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Wellness Instituut
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Thalgo Skin
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Thalgo huidadvies
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Gezichtsbehandeling women

Heart of the Ocean Ritual 70 min. € 79.­-

Deze uiterst hydraterende behandeling is hét wellness ritueel van THALGO voor uw gelaat! Na de warme penseelreiniging en intensieve peeling zorgen het ontspanningsritueel en ‘double mask’ met stimulerend warm-koud effect voor een goede doorbloeding. De massage van handen, armen, decolleté, nek, schouders, gelaat, hoofdhuid en oren geeft u het gevoel van luxe alom! Uw huid voelt weer glad en vol aan, droogte lijntjes verdwijnen en poriën verfijnen.

Thalgo purifying facial 40 min. € 47.50

Doelmatige behandeling bestaande uit een reiniging volgens het THALGO reinigingsritueel, peeling, verwijderen van huidonzuiverheden, crème masker, hoofdhuidmassage, gelaatsverzorging en persoonlijk advies voor thuis.

Thalgo Collagen facial 55 min. € 59.50

Deze complete behandeling begint met het THALGO reinigingsritueel, een peeling met fruitzuren en het verwijderen van huidonzuiverheden. De massage met bindweefsel technieken stimuleert de aanmaak van het natuurlijk collageen in uw huid en wordt gecombineerd met het intensieve collageen masker. Hierdoor vervagen de eerste rimpels en expressie lijntjes. De afsluitende verzorging is helemaal afgestemd op uw huidtype evenals het persoonlijk advies voor thuis.

Thalgo Anti­Ageing Facial 70 min. € 82.50

Deze THALGO anti-ageing behandeling zorgt voor comfort en direct resultaat. Na het THALGO reinigingsritueel, de peeling en het verwijderen van huidonzuiverheden wordt tijdens de massage met verschillende stimulerende en verstevigende technieken extra aandacht geschonken aan de diepe(re) rimpels en verslapte huid. In combinatie met het speciale serum en concentraat wordt de huid zichtbaar verstevigd en gelaatscontouren strakker.

Eyebrow Treatment

De wenkbrauwen worden in de perfecte vorm geëpileerd of geharst. Als finishing touch worden de wenkbrauwen na het stylen geverfd met als resultaat een frisse oogopslag.

€ 25.- (i.c.m. een facial treatment)

€ 30.- (losse behandeling)

Facial Treatments Modules

  • Epileren of harsen
  • Verven wenkbrauwen
  • Verven wimpers
  • Harsen bovenlip en/of kin
  • Gelaatsmassage (i.c.m. een facial treatment)

€ 15.- (i.c.m. een facial treatment)

€ 20.- (zonder facial treatment)