Kom helemaal tot rust

Balance between body & mind…

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten.

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.

In ons instituut worden massages uitgevoerd door zowel specialistes, masseurs als masseuses.

Ontspanningsmassage

Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en ont-stressen. Een fijne, rustgevende massage met traditionele grepen en rustige lange strijkingen over de spieren. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Ontspanningsmassage  25 min. € 35.-              
  Rug, schouder, nek
 • Ontspanningsmassage  40 min. € 50.-            
  Achterzijde
 • Ontspanningsmassage 55 min. € 62.-
  Gehele lichaam

Intensieve massage

Bij de intensieve massage wordt er met een opbouw van grepen en strijkingen gemasseerd. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de signalen van het lichaam en aan de hand daarvan wordt de druk langzaam opgebouwd naar een gerichte druk. Dat maakt een massage effectief. Overleg voor aanvang van de behandeling met de specialiste, masseur en/of masseuse wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Intensieve massage 25 min. € 35.-              
  Rug, schouder, nek
 • Intensieve massage 40 min. € 50.-              
  Achterzijde
 • Intensieve massage 55 min. € 62.-              
  Gehele lichaam
 • Intensieve massage 85 min. € 82.-              
  Gehele lichaam en hoofd uitgebreid

Krachtige massage

Bij de krachtige massage wordt de druk langzaam opgebouwd totdat de masseur of masseuse de blokkades stevig en dieper masseert. Daarnaast kunt u zelf aangeven waar u klachten heeft. Overleg voor aanvang van de behandeling met de masseur of masseuse wat uw wensen zijn of van welke spieren u last heeft en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Krachtige massage 40 min. € 52.-              
  Achterzijde
 • Krachtige massage 55 min. € 65.-              
  Gehele lichaam
 • Krachtige massage 85 min. € 85.-              

Candle Massage

Een weldadige ontspannen massage met heerlijk warme zacht geurende “kaarsolie” welke bestaat uit pure essentiële oliën en 100% natuurlijke soja. Een verzachtende, voedende en hydraterende behandeling die zorgt voor een ontspannen gevoel en een fluweelzachte huid! Ervaar de toegevoegde waarde van essentiële oliën en de heerlijke geur van Rose of Wintermix tijdens deze bijzondere massage!

 • Candle massage 25 min. € 35.-              
  Rug, schouder, nek
 • Candle massage 40 min. € 50.-              
  Achterzijde

Hotstone Massage*

Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgen ervoor dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een bijzondere sensatie met een heilzame werking!

 • Hotstone* massage 25 min.  € 35.-
  Rug, schouder, nek                                                                  
 • Hotstone* massage 40 min.  € 50.-
  Gehele achterzijde                                                                   
 • Hotstone* massage 55 min. € 62.-
  Gehele achterzijde en voorzijde

Kruiden Stempelmassage * 55 min. € 62.- 

De verwarmde kruidenstempels waarmee deze traditionele stempelmassage wordt uitgevoerd, zijn samengesteld uit een kruidenmix van o.a. Gember, Kaffir, Limoen, Citroengras, Patchouli en Eucalyptus. Na een body scrub wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd met de warme stempels, afgewisseld met manuele massagegrepen op de meridianen. De warmte activeert de doorbloeding en verhoogt de stofwisseling waardoor het lichaam beter kan worden ontgift.

Voetmassage 25 min. € 35.-

Alleen even alle aandacht voor uw voeten, zij die het hele jaar voor u klaar staan.

Facial Massage 25 min. € 35.-                                      

Een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek, schouders, gezicht, hoofdhuid en oren. Voorafgaand aan de massage wordt uw gezicht gereinigd met een zachte, luchtige foam.

 

*Deze behandeling wordt bij hoge buiten temperaturen omgezet naar een klassieke massage. Wanneer de temperaturen te hoog zijn bestaat de mogelijkheid dat het lichaam niet voldoende op natuurlijke wijze kan afkoelen.