Kom helemaal tot rust

Balance between body & mind…

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten.

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.

In ons instituut worden massages uitgevoerd door zowel specialistes, masseurs als masseuses.

Klassieke Massages

Ontspanningsmassage

Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en ont-stressen. Een fijne, rustgevende massage met traditionele grepen en rustige lange strijkingen over de spieren. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Ontspanningsmassage  25 min. € 39.-              
  Rug, schouder, nek
 • Ontspanningsmassage  40 min. € 55.-            
  Achterzijde
 • Ontspanningsmassage 50 min. € 67.50
  Gehele lichaam

Intensieve massage

Bij de intensieve massage wordt er met een opbouw van grepen en strijkingen gemasseerd. Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de signalen van het lichaam en aan de hand daarvan wordt de druk langzaam opgebouwd naar een gerichte druk. Dat maakt een massage effectief. Overleg voor aanvang van de behandeling met de specialiste, masseur en/of masseuse wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Intensieve massage 25 min. € 39.-              
  Rug, schouder, nek
 • Intensieve massage 40 min. € 55.-              
  Achterzijde
 • Intensieve massage 50 min. € 67.50              
  Gehele lichaam
 • Intensieve massage 80 min. € 88.-              
  Gehele lichaam en hoofd uitgebreid

Krachtige massage

Bij de krachtige massage wordt de druk langzaam opgebouwd totdat de masseur of masseuse de blokkades stevig en dieper masseert. Daarnaast kunt u zelf aangeven waar u klachten heeft. Overleg voor aanvang van de behandeling met de masseur of masseuse wat uw wensen zijn of van welke spieren u last heeft en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is. Vooraf aan de massage kiest u een van de drie heerlijk geurende natuurlijke massage oliën.

 • Krachtige massage 40 min. € 57.-              
  Achterzijde
 • Krachtige massage 50 min. € 69.50              
  Gehele lichaam
 • Krachtige massage 80 min. € 91.-          

Voetmassage 25 min. € 39.-

Alleen even alle aandacht voor uw voeten, zij die het hele jaar voor u klaar staan.

Facial Massage 25 min. € 39.-                                      

Een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek, schouders, gezicht, hoofdhuid en oren. Voorafgaand aan de massage wordt uw gezicht gereinigd met een zachte, luchtige foam.

 

Wellness Massages

Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage van rug, schouders en nek. Deze is gericht op ontspanning, herstel van levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van heerlijke warme kokosmassageolie. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen.

 • Lomi Lomi massage  25 min. € 37.-              
  Rug, schouder, nek
 • Lomi Lomi massage 40 min. € 55.-              
  Achterzijde

Hotstone Massage*

Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgen ervoor dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een bijzondere sensatie met een heilzame werking!

 • Hotstone* massage 25 min.  € 39.-
  Rug, schouder, nek                                                                  
 • Hotstone* massage 40 min.  € 55.-
  Gehele achterzijde                                                                   
 • Hotstone* massage 50 min. € 67.50
  Gehele achterzijde en voorzijde

Kruiden Stempel Massage Ritual * 50 min. € 69.50 

De verwarmde kruidenstempels waarmee deze traditionele stempelmassage wordt uitgevoerd, zijn samengesteld uit een kruidenmix van o.a. Gember, Kaffir, Limoen, Citroengras, Patchouli en Eucalyptus. Na een body scrub wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd met de warme stempels, afgewisseld met manuele massagegrepen op de meridianen. De warmte activeert de doorbloeding en verhoogt de stofwisseling waardoor het lichaam beter kan worden ontgift.

*Deze behandeling wordt bij hoge buiten temperaturen omgezet naar een klassieke massage. Wanneer de temperaturen te hoog zijn bestaat de mogelijkheid dat het lichaam niet voldoende op natuurlijke wijze kan afkoelen.

Zwangerschapsmassage                                                                                                             

Voor de aankomende moeders er is niets zo belangrijk als rust en ontspanning. Vanaf de 14de week van uw zwangerschap mag u een zwangerschapsmassage ondergaan. De masseur of masseuse zal u helpen om uw ligpositie op de wellnesbank comfortabel te maken.  Hiervoor zijn er diverse opties en kunt u kiezen uit verschillende kussens welke u zullen ondersteunen waardoor u beter kunt ontspannen. Deze fijne massage is gericht op rust, ontspanning en verlichting van zwangerschapsgerelateerde klachten. Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een klassieke massage is dat bij een zwangerschapsmassage geen dieptemassage wordt toegepast. Voor aanvang van de behandeling zal de specialiste, masseur en/of masseuse met u bespreken wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.
 
Heeft u medische klachten, informeer dan eerst bij uw behandelend arts of verloskundige of een zwangerschapsmassage voor u raadzaam is.

Zwangerschapsmassage 40 min. € 57.-                        

Rug, schouders en/of nek en benen of decolleté, gezicht en hoofdhuid.
De massage wordt samengesteld naar uw behoefte en in overleg met de masseur of masseuse.  

Zwangerschapsmassage 65 min. € 81.-                        

Gehele lichaam en hoofd
De massage wordt samengesteld naar uw behoefte en in overleg met de masseur of masseuse.