Massages

Balance between body & mind…

Een massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een massagebehandeling biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, je bewust worden van je lichaam. Thermen La Mer biedt u vele mogelijkheden van massage, uitgevoerd door vakkundige specialisten en therapeuten.

De combinatie van massage en saunabezoek wordt al vele jaren als zeer effectief ervaren. De warmte van de sauna maakt uw spieren losser waarna een massage een nog beter effect bereikt.

Thermen La Mer - Day Spa Almere - Rugmassage
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Stempelmassage
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Hotstone men
Thermen La Mer - Day Spa Almere - Gezichtsbehandeling man

Klassieke lichaamsmassage vanaf € 35,-

Onze professionele masseuses beschikken over een gedegen vakopleiding en veelzijdige kennis. De verschillende massagetechnieken zorgen voor een optimale ontspanning en betere doorbloeding van de huid. Blokkades worden aangepakt zodat energie weer volop kan doorstromen

  • Deelmassage (rug, nek en schouders) 25 min. € 35,-
  • Lichaamsmassage (achterzijde) 40 min. € 50.-
  • Lichaamsmassage (gehele lichaam) 55 min. € 62.- 
  • Lichaamsmassage (lichaam/hoofd uitgebreid) 85 min. € 82,- 

Voetmassage 25 min. € 35.-

Een heerlijke ontspannende voetmassage.

Voetreflex Therapie 40 min. € 50.-

Voetreflex-therapie is het masseren van de zones  op en onder de voet die corresponderen met organen, klieren, zenuwen en overige structuren in het lichaam.

De constante energie die door onze energiebanen stroomt komt samen als reflexpunt  in onze handen en voeten. Door het masseren van deze reflexpunten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken.

Facial Massage 25 min. € 35.-

Een uitgebreide ontspanningsmassage van decolleté, hals, nek, schouders, gezicht, hoofd en oren. Voorafgaand aan de massage wordt uw gezicht gereinigd met een zachte, luchtige foam.

Hotstone Massage vanaf € 35.-

Deze unieke behandeling is geïnspireerd op een oude leer van de Indianen. Deze vulkanische basaltstenen bevatten veel ijzer en magnesium waardoor ze lang warm kunnen blijven. De combinatie van massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen en de heilzame werking van essentiële oliën zorgt dat de behandeling zowel een ontgiftende, afvoerende als ontspannende werking heeft. Een aangename bodypeeling voorafgaand aan de Hotstone Massage vergroot de optimale werking voor lichaam en geest. Een verrassende, heilzame behandeling om niet te vergeten.

  • Nek, schouders en rug 25 min. € 35.-
  • Gehele achterzijde 40 min. € 50.-
  • Gehele achterzijde 55 min. € 62.-

Thaise Kruiden Stempelmassage 55 min. € 62.-

De verwarmde kruidenstempels waarmee deze traditionele Thaise Stempelmassage wordt uitgevoerd zijn samengesteld uit Thaise kruiden. Na een bodyscrub met een citrusaroma wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd met de kruidenstempels, afgewisseld met manuele massagegrepen op de meridianen. Deze weldadige Stempelmassage heft blokkades op en bevordert de gezondheid en vitaliteit. Daarnaast herstelt het de balans tussen lichaam en geest. Er wordt gebruik gemaakt van Westerse en Oosterse technieken. Gebruik van de kruidenstempels geeft verlichting bij stijfheid, spierpijn en het stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. Ervaar de warmte en ruik de kruiden!