Black Friday Deal!

Wij hebben een fantastische aanbieding voor u! Alléén op Black Friday onze 5-badenkaart voor € 99.-*. Mis het niet en geef uzelf, partner, vriend of vriendin tijdens de feestdagen wat extra ontspanning cadeau!

*De badenkaart is alleen verkrijgbaar bij de receptie, niet persoonsgebonden en geldig tot 1 jaar na aankoop.

 

Cadeaucard Actie

De december feestmaand staat weer voor de deur! En dat betekent cadeau stress. Maar niet als het aan ons ligt. Want als u vanaf morgen een cadeaucard bij ons koopt – voor bijvoorbeeld een dagje ontspanning, massage of Wellness Ritual – ontvangt u zelf ook nog eens een GRATIS sauna entree. Onze cadeaucards worden feestelijk verpakt!

Lees verder
 

Sprookjesachtige Glinstering…

Vanaf 12 december a.s. sfeervolle kerstverlichting in de Mediterrane tuin en het knisperende geluid en de heerlijke geur van brandend hout van de vuurkorven. Sprookjesachtig versierde wellness salons en ontvangstruimten. Heerlijk dineren bij kaarslicht in het restaurant. Zalig genieten van wellbeing in het Wellness Instituut.

In onze Day Spa ademt alles kerstmis…

Ook dit jaar nodigen wij u graag uit om Kerst te vieren bij Thermen La Mer, met familie, vrienden of juist intiem met zijn tweetjes. Wij staan voor u klaar om u een onbezorgde en ontspannen Kerst te bezorgen.

Lees verder

1e Kerstdag zijn wij gesloten.

Thalgo Giftboxen

Ze zijn er weer! De zeer feestelijke Thalgo Giftboxen. Voor ieder huidtype is er een passende giftbox. En dit jaar is er ook een unieke Thalgo Adventkalender. De giftboxen hebben hoge kortingen ten opzichte van de normale prijs én zijn beperkt beschikbaar. De giftboxen en Adventkalender zijn verkrijgbaar in ons Wellness Instituut. OP=OP!

Make your Christmas sparkle!

 

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven

Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven Locatie: Vroege Vogelbos

Telefoon: 036-5386888

www.thermenlamer.nlFacebookTwitter