De vakantie is voorbij, tijd voor ontspanning!

De zomervakantie is weer voorbij. Eenmaal in de dagelijkse sleur is het vaak lastig om dat vakantiegevoel vast te houden. Maar daar weten we bij Thermen La Mer wel iets op.

We hebben iets speciaals voor iedereen die na deze zomervakantie toch nog een beetje ontspanning kan gebruiken. Als u de tussen 6 en 21 september online reserveert voor een saunabezoek in de maand september, krijgt u van ons bij vertrek een speciale 2=1 voucher.

Hiermee ontvangt u 50% korting op uw volgende sauna entree én een lekker kopje koffie of thee.

U krijgt 1 voucher per persoon. De vouchers zijn beperkt geldig en zijn niet te gebruiken op feest- of eventdagen. De voucher is in te leveren t/m 31 oktober. Maximaal 2 personen per voucher.

Saunabezoek reserveren
 

Herfst Löyly Experience

De Herfst Löyly Experience op 25 september bij Thermen La Mer is een dag vol speciale opgietingen, rituelen en andere bijzondere ervaringen op het gebied van sauna en ontspanning.

Zo gaan 5 saunameesters de strijd met elkaar aan in ‘Saunameester&Friends’. Hierbij hebben we een professional gekoppeld aan een amateur en hen uitgedaagd om een bijzondere duo-opgieting te geven. Ook hebben we een gastopgieting van de tweevoudig Nederlands kampioene solo-opgieten Paula Verhoef.

Daarnaast hebben we deze keer ook een speciale yoga-ervaring, een persoonlijke meditatiebegeleiding en verschillende bijzondere rituelen.

Kortom een dag om niet te missen!

Saunabezoek reserveren
 

Blijven slapen

Kent u dat gevoel? U heeft een heerlijke saunadag gehad. U bent lekker rozig geworden van al dat zweten, zwemmen en ontspannen, maar u moet nog helemaal naar huis rijden. Niet echt de perfecte afsluiting van een relaxte dag.

Maar wat dacht u hiervan:

Een heerlijke dag ontspannen, waarna u lekker snel onder de wol kunt kruipen. Nu hoor ik u denken, Thermen La Mer heeft toch geen hotel? Dat klopt, maar in plaats daarvan hebben we samenwerkingen met verschillende hotels in de buurt. Bijvoorbeeld met het Apollo Hotel Almere City Centre of met het Van der Valk hotel Almere.

Nieuw vanaf deze maand is het arrangement met het Best Western Plus Plaza Almere. Voor meer informatie klik hieronder.

Hotel Arrangementen

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven

Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven Locatie: Vroege Vogelbos

Telefoon: 036-5386888

www.thermenlamer.nlFacebookTwitter