Badenkaartactie

Het is zover! De Badenkaartactie is gestart! Duik in de ultieme ontspanning voor een extra voordelige prijs. Met een badenkaart geniet je normaal al voordelig van alles wat Thermen La Mer te bieden heeft, maar tijdens de Lente Actie zijn ze nóg veel voordeliger!

5-Badenkaart nu van € 182,- voor € 160,-

€ 32,- per dag entree

10-Badenkaart nu van € 350,- voor € 290,-

€ 29,- per dag entree

20-Badenkaart nu van € 629,- voor € 540,-

€ 27,- per dag entree

10-Avondbadenkaart nu van € 280,- voor € 250,-

€ 25,- per avond entree

Kijk op de website voor alle informatie en koop 'm vandaag nog.

Badenkaartactie
 
 
 

Liefde voor mamma

Vier Moederdag met een beetje ontspanning! Verwen jouw moeder met een echt relax-cadeau.

We hebben leuke cadeau ideeën zoals een cadeaupakket van het duurzame merk Visign Nature met daarin heerlijke selfcare of home producten. We hebben ook mooie katoenen hamamdoeken of een fluweelzachte badjas. Wat dacht je van een badjas waar ze zich als een koningin in voelt of misschien wel een behandeling die haar laat stralen.

Dankzij onze Lente Actie is het nu extra aantrekkelijk om een badenkaart cadeau te doen! Hoe dan ook, maak van Moederdag een feest vol liefde en ontspanning voor degene die voor jou een moeder is.

Bezoek onze website
 
 
 

Opgietspecials

De komende tijd hebben we verschillende leuke momenten waar opgieten centraal staat bij Thermen La Mer, hieronder een klein overzicht:

19 en 20 mei: Happy Aufguss Extravaganza
Happy Aufguss! is een groep opgieters die vooral de “Happy” in de aufguss willen stoppen. Met een enorme passie voor het vak en drive om mensen te entertainen, zullen zij bijzondere en unieke opgietingen ten tonele brengen. Mocht u van opgietingen houden, dit belooft een spektakel te worden.

21 juni Löyly Tapatumah: Mid Sömmar
De Zomer Löyly Tapahtuma (voorheen bekend als Löyly Experience) staat volledig in het teken van de zonnewende. Met oude en nieuwe tradities die horen bij de zonnewende zal het midzomerfeest gevierd worden door het uitvoeren van verschillende opgietingen en rituelen. Een vrolijk feest om bij te zijn.

26 september Löyly Tapatumah: La Mer Challenge
De Herfst Löyly Tapahtuma (voorheen bekend als Löyly Experience) waarbij onze eigen saunameesters worden uitgedaagd om de strijd met elkaar aan te gaan. De hele dag bijzondere opgieting met een ‘wedstrijdtintje’ Onze saunameesters worden in duo’s ingedeeld. Een uur voordat een opgieting begint wordt deze toegewezen aan een duo saunameesters en hierbij wordt uit de hoge hoed een thema en een aantal ‘handicaps’ getrokken. Na een uur voorbereiden, zien wij het resultaat van hiervan in onze saunacabine. Deze wedstrijd wordt beoordeeld door een vak- en publieksjury.

Niet bij Thermen La Mer, maar wel leuk om nog
even te vermelden:

Op 21 juni staan Iris en Djuri in de finale van het Aufguss NK bij Thermen Bussloo. Het Aufguss NK is de nationale wedstrijd voor show aufguss. Mochten zij met hun opgieting in de top drie komen, kwalificeren zij zich direct voor het wereldkampioenschap (het Aufguss WM) in september.

Eventkalender
 

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven

Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven Locatie: Vroege Vogelbos

Telefoon: 036-5386888

www.thermenlamer.nlFacebookInstagram

 

Zet- en prijswijzigingen voorbehouden.