23 mei gesloten

Wij zijn erg blij met onze collega’s, dus op 23 mei houden wij een personeelsdag. Om deze reden zal Thermen La Mer de gehele dag gesloten zijn.

 
 

Badenkaart Actie: Wegens succes verlengd!

Nog geen badenkaart gekocht? Niet getreurd! We verlengen onze actie gewoon nog een weekje extra. De actie loopt tot en met tweede Pinksterdag 29 mei. Dus grijp nu uw kans en koop vandaag nog een badenkaart en geniet voordelig van alles wat Thermen La Mer te bieden heeft.

5-Badenkaart nu van € 175.- voor € 159.-

- € 31.80 per dag entree -

10-Badenkaart nu van € 335.- voor € 299.-

- € 29.90 per dag entree -

20-Badenkaart nu van € 599.- voor € 545.-

- € 27.25 per dag entree -

10-Avondbadenkaart nu van € 265.- voor € 239.-

- € 23.90 per avond entree vanaf 17:00 uur -

Badenkaart kopen

Kijk voor de voorwaarden van de badenkaart op onze website: www.thermenlamer.nl/tarieven

 
 
 

SWG Opgietdag op eerste Pinksterdag

Op 28 mei hebben wij bij Thermen La Mer een primeur. We organiseren een speciale opgietdag voor onze gasten, waarbij opgieters van andere bedrijven binnen de Select Wellness Group hun kunsten zullen vertonen.

We verwelkomen Paula en Jeanet van de Leeuwerikhoeve, die een aantal prachtige opgietingen zullen verzorgen. Daarnaast zullen Astrid en Rein van Wellness de Bronsbergen een schitterende duo-opgieting en klankbad presenteren. En alsof dat nog niet genoeg is, zal er ook een unieke concertopgieting zijn met live muziek, verzorgd door Bianca en Inti van Sauna de Heuvelrug.

Mis deze bijzondere dag niet, want het belooft een spectaculaire ervaring te worden. Reserveer vandaag nog uw plekje en verzeker uzelf van een dag vol ontspanning en verwennerij.

Reserveren
 
 
 
 

"Iris, Shannon en Djuri door naar de finale van Aufguss NK"

Onze toppers hebben zich afgelopen weekend weten te plaatsen voor de finale van het Aufguss NK: de Nederlandse Kampioenschappen voor showopgieten.

Ze hebben zich geplaatst met hun teamopgieting: "Alchemist Unleashed: The Tale of Unlikely Heroes". Hierbij gingen drie helden de strijd aan met de Alchemist. Een verhaal vol humor, lekkere geuren en warme wapperingen.

Daarnaast heeft Djuri zich ook weten te plaatsen met zijn solo: "The Devil Within", waarbij hij de strijd aanging met zijn eigen demonen.

 

Thermen La Mer is een luxueuze Day Spa aan de rand van Almere Haven

Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Haven Locatie: Vroege Vogelbos

Telefoon: 036-5386888

www.thermenlamer.nlFacebookInstagram

 

Zet- en prijswijzigingen voorbehouden.