Mystic Scents Body Ritual

  • Body scrubmassage
  • Ontspannende lichaamsmassage
  • Gelpakking & hoofdhuid massage
  • Rijke bodybutter

Pure verwennerij is dit weldadige lichaamsritueel. Laat u meenemen naar het verre oosten en lange stranden met de Mystieke oosters geurende en verfijnde producten uit dit mooie ritueel.

De behandeling vangt aan met een scrubmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een zachte scrubgel op basis van zeezout. De scrub zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen, stimuleert de microcirculatie en celvernieuwing. De mineralen uit het zeezout helpen de vochtbalans uit de huid te herstellen. Na een verkwikkende douche volgt de ontspannende lichaamsmassage. Er wordt gemasseerd met mooie en lange, vloeiende bewegingen welke spanningen wegspoelen en de energiestomen in het lichaam stimuleren. Tijdens de rustfase van de voedende en hydraterende gelpakking geniet u van een vitaliserende hoofd-, oor- en decolletémassage.

Na het afspoelen van de pakking onder een lauwwarme douche wordt uw lichaam verzorgd met een rijke bodybutter. Onder het genot van een heerlijk verse thee kunt u in onze horeca relaxgelegenheid nog even rustig nagenieten.

80 min.
€ 95,-