E-ticket

Momenteel zijn er geen e-tickets beschikbaar.

Cadeaucard

Een Thermen La Mer Cadeaucard is een warm welkom voor bijna elke gelegenheid. Het is een geschenk dat ontspanning en verwennerij biedt, perfect om te geven en nog leuker om te ontvangen.

Een mooi verpakte cadeaucard kunt u ophalen bij onze receptie of wij kunnen hem per post aan u versturen. Wilt u hem liever per post ontvangen, houdt u dan rekening met de verzendtijd, dit kan een aantal dagen duren.

Cadeaucard Kopen

Digitale Cadeauvoucher

De Digitale Cadeauvoucher, het perfecte cadeau binnen handbereik. Superhandig en snel. Het leukste cadeau slechts een klik verwijderd en direct in je mailbox.

Cadeauvoucher Kopen

De “December Cadeaucard actie” is niet van toepassing op de Digitale Cadeauvoucher.

Zakelijk

Een cadeaucard van Thermen La Mer is het ideale cadeau voor uw medewerkers, relaties en klanten. Origineel voor verjaardagen, jubilea, feestdagen en incentives. U geeft hiermee een waardevol cadeau en de ontvanger kan heerlijk genieten van een dag sauna & wellness. 

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met de marketing- en sales afdeling van Thermen La Mer via 036 53 86 888 of stuur een e-mail naar zakelijk@thermenlamer.nl.

Select Wellness Group

Wilt u een cadeaubon met een landelijke dekking? Thermen La Mer is aangesloten bij de Select Wellness Group en verkooppunt én acceptant van de SWG cadeaubonnen. Voor meer informatie over de Select Wellness Group en het bestellen van een SWG cadeaubon verwijzen wij u graag naar www.selectwellness.nl.

Nederlandse Sauna Cadeaubon

Thermen La Mer accepteert alleen de witte, oranje en groene Nederlandse Sauna Cadeaubon, mits deze nog geldig is. Voor meer informatie over en het bestellen van de Nederlandse Sauna Cadeaubon verwijzen wij u graag naar www.nederlandsesaunacadeaubon.nl.

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Thermen La Mer accepteert de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Voor meer informatie over en het bestellen van een Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart verwijzen wij u graag naar www.saunawellnesscadeaukaart.nl.