Reserveren

Bij ons kunt u niet alleen in de sauna of het stoombad genieten maar ook aan tafel. Onze enthousiaste en creatieve keukenbrigade creëert voor u de meest heerlijke gerechten voor lunch en diner die geserveerd worden in het gezellige restaurant of op het royale terras.

Gastvrijheid en een ongedwongen sfeer vormen de basis van ons restaurant. Een eigentijdse “look” met een warme uitstraling zorgt voor een prettige en informele sfeer. Op de achtergrond hoort u muziek die op de ambiance is afgestemd. Bij mooi weer wordt uw lunch of diner op het terras geserveerd. Thermen La Mer heeft een groot terras, waar u een prachtig uitzicht heeft op de Mediterrane tuin met haar unieke Kelo Sauna’s.

Onze keuken

Onze keuken is internationaal georiënteerd. Vooral Mediterrane, Italiaanse en Oosterse invloeden zijn volop aanwezig, maar ook de Nederlandse keuken wordt zeker niet vergeten. De keukenbrigade is voortdurend bezig om culinaire trends in hun dagelijkse aanbod van gerechten op te nemen. Vanzelfsprekend koken zij met de seizoenen mee en werken zij met biologische groenten en streekproducten, gecertificeerde vis en heeft het vlees het “beter leven” keurmerk. Het hele jaar kunt u genieten van de “traditionele” gerechten op de lunch- en dinerkaart en zijn er maandelijks “specials” te vinden in onze menukaart.

Naast lunch- en dinergerechten kunt u natuurlijk ook terecht voor de kleine trek, een heerlijke kop koffie, diverse soorten thee, verfrissende verse vruchtensappen, gezonde smoothies, hartige hapjes en zoete lekkernijen.

Ook wanneer u een speciaal dieet volgt, vegetarisch of veganistisch bent of glutenvrij wilt eten, kunt u bij ons terecht.  Eveneens houden wij rekening met allergenen en allergieën. Als u dit voorafgaand aan uw bezoek met ons bespreekt, kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden.