Een begrip in sauna en wellness

Unieke Kelo Sauna’s

De twee Kelo sauna’s zijn werkelijk uniek! Kelo sauna’s worden gebouwd van 100 jaar oude vurenhouten boomstammen afkomstig uit Finland. Kenmerkend voor Kelo-hout is de zilvergrijze kleur en de robuuste en stoere uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit van het hout en daarmee ook het saunaklimaat en de sfeer, maakt uw bezoek aan deze sauna’s tot een werkelijk unieke ervaring. De Kelo sauna’s zijn aan de buitenkant identiek, maar aan de binnenzijde geheel verschillend.

Finse Kelo Sauna

De Finse Kelo Sauna is rond de 95ºC en hierin worden dagelijks verschillende Löyly’s gegeven.

Meditatie Kelo Sauna

De Meditatieve Kelo Sauna is 80/85ºC en heeft door de sfeerverlichting, openhaard en opgietsysteem een sfeervol en meditatief karakter.

Blokhut Sauna

Deze sauna heeft een temperatuur van 90ºC /95ºC. Op de kachel staat een koperen ketel met water en aromatische oliën waarmee u de stenen kunt begieten.

Buiten Zwembad

Het buiten zwembad ligt beschut in de Mediterrane tuin en heeft een temperatuur van ongeveer 31ºC.

Whirlpools

Voor de Kelo Sauna’s bevinden zich de twee grote whirlpools. Heerlijk bubbelen en genieten van het mooie uitzicht over de Mediterrane tuin. Het water is ongeveer 38ºC.

Afkoel faciliteiten

Buiten vindt u diverse afkoel mogelijkheden waaronder diverse soorten douches, de knijpslang en een stortemmer.

Riante Mediterrane tuin

De sfeervolle tuin biedt voor ieder de gewenste ontspanning en laat u dat echte vakantiegevoel beleven. Zoek uw plekje op de zonneweide, bij het zwembad of lekker ergens rustig achterin en geniet!

Royaal lounge terras

Bij mooi weer wordt uw lunch of diner op het terras geserveerd met prachtig uitzicht over de Mediterrane tuin. Op één van de loungers komt u even heerlijk tot rust.

Royale Parkeergelegenheid

U kunt uw auto gratis bij ons parkeren. Wij beschikken over ruime parkeerplaatsen en een aantal invalidenparkeerplaatsen.