Thalgo Facial Silicium

  • Anti-Ageing
  • Warme penseelreiniging
  • Intensieve peeling & onzuiverheden verwijderen
  • Bindweefselmassage
  • Cryo-Lift Double Mask

Deze anti-ageing behandeling is geïnspireerd op ‘face fitness’ om de huid te verstevigen, te versterken, rimpels op te vullen en teint te verfrissen. Silicium Lift Firming Treatment combineert de anti-agekracht van Silicium (organisch Silicium uit de zee) en vitamine C met een exclusieve huidstimulatietechniek welke wordt uitgevoerd met de Face Fitness Rollers.

De treatment vangt aan met het ontspannen Thalgo welkomsritueel. gevolgd door de zachte penseelreiniging en afsluitende lotion. De intensieve peeling met de Thalgo Resurfacing Cream en een korte* reiniging van onzuiverheden maakt de huid ontvankelijker voor de daaropvolgende anti-age stappen.

Na de verfrissende Thalgo Revieving Mist wordt het Thalgo Silicium Intensive Lifting Serum aangebracht en volgt de bindweefselmassage met het duo Face Fitness Rollers. Het bijzondere Thalgo Cryo-Lift Double Mask wordt in twee fases aangebracht. Het Cryo-Lifting & Firming Mask op de onderste helft van het gezicht. Deze biedt een duurzaam liftend en verstevigend effect op de contouren van het gezicht, het verstevigt de huid en herstelt de frisheid en teint. Het Lifting & Firming Marine Mask volgt op de bovenste helft van het gezicht.

Dit masker, gemaakt van plantaardige cellulose en algenvezels, geïmpregneerd met Silicium en vitamine C, verstevigt de oogcontouren, lift kaakcontouren en vult rimpels en kraaienpootjes op. Tijdens de inwerktijd van het masker wordt er nogmaals gewerkt met de Fitness Rollers. De behandeling wordt afgesloten met de Thalgo Silicium Eye Cream en de Thalgo Lifting & Firming Day of Night Cream.

Face Fitness ook voor thuis

Om dagelijks te kunnen genieten van de liftende en verstevigende stimulatie van de Face Fitness Roller heeft Thalgo een HOME DEVICE versie ontwikkeld. Dit massage accessoire, inclusief gebruiksaanwijzingen geïnspireerd op de professionele Thalgo Face Fitness methode, verhoogt de doeltreffendheid van elk huidverzorgingsproduct uit de Silicium Lift rance.

*Heeft uw huid meer tijd nodig voor het verwijderen van onzuiverheden dan kunt u hiervoor extra tijd reserveren.

70 min.
€ 102,-