Thalgo Facial Palp

  • Anti-Ageing
  • Penseelreiniging
  • Intensieve peeling
  • Verfrissend shot mask
  • Thalgo Lift & Roll Facial Massage

 

Kennismakingsaanbieding € 90,-  NU € 75,-

Geldig van 2 april t/m 30 september 2024

Ervaar de verjongende kracht van de Thalgo Palp Anti-Age Facial, een doelgerichte behandeling die een verfijnde twist geeft aan de beproefde Thalgo Anti-Age facials. Deze exclusieve facial maakt gebruik van een gepatenteerde technologie die geïnspireerd is op twee wereldwijd erkende massagetechnieken: bindweefselmassage en cuppingmassage. Door deze innovatieve aanpak wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd, wat resulteert in een vollere, stevigere en stralendere huid. Fijne lijntjes en rimpels worden merkbaar verminderd, waardoor uw huid een jeugdige uitstraling krijgt.

De behandeling begint met een luxueuze penseelreiniging, gevolgd door een intensieve peeling met de Thalgo Resurfacing Cream en het aanbrengen van het Thalgo Wrinkle Lifting Serum. Vervolgens wordt de uitgebreide Palp Facial Massage toegepast met behulp van het innovatieve Thalgo Lift & Roll apparaat, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan uw individuele probleemzones. Na het verwijderen van de massageolie wordt uw huid verwend met het verfrissende Thalgo Flash Lift Shot Mask, waarna de behandeling wordt afgerond met een speciale dag- en oogverzorging uit de Thalgo Anti-Age range.

Laat uzelf onderdompelen in de ultieme luxe van de Thalgo Palp Anti-Age Facial en ervaar een ongeëvenaarde verjonging van uw huid, waarbij elk detail zorgvuldig is afgestemd op uw behoeften en wensen.

  • Deze behandeling is niet geschikt voor een huid met Couperose.
  • Deze behandeling is gericht op huidverbetering, heeft uw huid tijdnodig voor het verwijderen van onzuiverheden dan kunt u hiervoor extra tijd reserveren

 

 

70 min.
€ 75