Zwangerschapsmassage 

In ons instituut worden massages uitgevoerd door masseurs en masseuses.

Voor de aankomende moeders er is niets zo belangrijk als rust en ontspanning. Vanaf de 14de week van uw zwangerschap mag u een zwangerschapsmassage ondergaan. De masseur of masseuse zal u helpen om uw ligpositie op de wellnessbank comfortabel te maken.  Hiervoor zijn er diverse opties en kunt u kiezen uit verschillende kussens welke u zullen ondersteunen waardoor u beter kunt ontspannen. Deze fijne massage is gericht op rust, ontspanning en verlichting van zwangerschapsgerelateerde klachten. Het verschil tussen een zwangerschapsmassage en een klassieke massage is dat bij een zwangerschapsmassage geen dieptegrepen worden toegepast. Voor aanvang van de behandeling zal de specialiste, masseur en/of masseuse met u bespreken wat uw wensen zijn en wat er binnen de door u geboekte tijd mogelijk is.

We hechten veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van zowel moeder als baby. Daarom kunnen wij tijdens het eerste trimester van de zwangerschap, dat wil zeggen de eerste 14 weken, geen massage (ook geen zwangerschapsmassage) aanbieden vanwege de belangrijke ontwikkelingsfase van het kind.

Indien u medische klachten heeft of vragen, raden we u aan om eerst contact op te nemen met uw behandelend arts of verloskundige om te bepalen of een zwangerschapsmassage geschikt is voor u.

  • Zwangerschapsmassage

    40 min.€ 60,-
  • Zwangerschapsmassage

    65 min.€ 84,-