Voordelig naar de sauna met een badenkaart, onze Badenkaart Lente Actie loopt nog tot en met zondag 2 juni!

Reserveren

Pasen 

31 maart & 1 April 2024

Een dag vol eitjes, chocolade en de vrolijke paashaas. Laat u verwennen met een van onze exclusieve arrangementen, waar u zich heerlijk kunt onderdompelen in de paassfeer en kunt genieten van een verrukkelijke paasproeverij. Bij Thermen La Mer maken we uw paasviering extra bijzonder.

Koningsdag

27 april

Luxe ontspanning tijdens het koninklijke verjaardagsfeest, met smakelijke oranje tompoezen en heerlijke opgietingen die de koningsgezinde sfeer van Oranje omarmen.

Bevrijdingsdag

5 mei

Bij Thermen La Mer omarmen we het gevoel van vrijheid. Laat ons u helpen om deze vrijheid te vieren! Stap binnen in onze oase van ontspanning en laat u meenemen door de vrijheidslöyly’s die we met zorg voor u hebben samengesteld. Hier kunt u volledig tot rust komen en genieten van het gevoel van absolute vrijheid, terwijl u zich laat verwennen in de stijlvolle en ontspannende ambiance van Thermen La Mer. Het is de perfecte manier om de vrijheid te vieren en te koesteren in een omgeving die rust, luxe en ontspanning belichaamt.

Halloween

31 oktober

Bij Thermen La Mer is Halloween een avond vol griezelig goede opgietingen en ontspanning. Onze sauna meesters staan klaar om je te verwennen met opgietingen die je in de sfeer van Halloween brengen. Stap binnen in ons Halloween paradijs en laat je betoveren door de mysterieuze sfeer. Maar geen zorgen, hoewel het griezelig is, zullen we je niet laten schrikken. Kom genieten van deze unieke ervaring en laat je helemaal tot rust komen bij Thermen La Mer.

Soiree Lumiére

11 november 2023

Op 11 november straalt Thermen La Mer in een betoverende gloed tijdens de magische Soiree Lumiere. Deze bijzondere avond staat volledig in het teken van licht en brengt de spa tot leven met een schitterend lichtfestival dat de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert.

Wanneer de avond valt, ontsteekt Thermen La Mer de lichtjes, die het hele terrein omtoveren tot een betoverende wereld van fonkelende magie. Gasten worden verwelkomd in een oase van rust en ontspanning, omringd door de warme gloed van zacht schijnend licht.

Maar Soiree Lumiere biedt meer dan alleen visuele pracht. Het hoogtepunt van de avond zijn de unieke licht-opgietingen. Ervaar de weldaad van warmte en licht terwijl getalenteerde opgietmeesters hun kunst demonstreren. De opgietingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een weldaad voor lichaam en geest.

Soiree Lumiere bij Thermen La Mer is een betoverend evenement dat de magie van de nacht omarmt en wellness naar een hoger niveau tilt. Het is een avond om te ontspannen, te genieten en te verwonderen, te midden van de prachtige lichtjes die de duisternis verdrijven en de ziel verlichten. Mis deze schitterende gelegenheid niet om op 11 november deel te nemen aan dit lichtfestijn en jezelf onder te dompelen in een wereld van pure sereniteit.

VNSWB-Cup Finale 2023

9 & 10 december 2023

De VNSWB-Cup is een wedstrijd die de tijdloze traditie van opgieten in de sauna viert, waar warmte, geur en perfecte verspreiding samenkomen voor een meeslepende ervaring. De saunameesters keren voor deze wedstrijd terug naar de kern van het opgieten, met slechts één wapperdoek tot hun beschikking. In de VNSWB-Cup draait alles om vakmanschap en creativiteit. Bereid je voor op een adembenemende reis door de wereld van opgieten, waar al je zintuigen worden gestreeld. Welkom bij de VNSWB-Cup, waar opgieten tot een ware kunstvorm verheven is!

Tickets Finale-Opgietingen

  • Deze worden verkocht vanaf bekendmaking van alle finalisten
    • Medio half november zullen alle finalisten bekend gemaakt worden, exacte datum volgt spoedig
  • De finaletickets worden alleen online verkocht i.c.m. een entree sauna of entree badenkaart
  • Het is mogelijk te reserveren voor maximaal 3 Finale-Opgietingen
    • Op de 9 & 10 december worden indien beschikbaar de laatste tickets voor aanvang van de opgieting verkocht

I.v.m. de beperkte aantal zitplaatsen in onze opgietcabine hebben wij een maximum ingesteld voor het vooraf reserveren van een finaleticket per gast. Wij zijn van mening dat zo meer gasten kunnen genieten van de Finale-Opgietingen

Rituelen dag

20 december 2023

Op 20 december verwelkomen wij je in een oase van rust en ontspanning tijdens hun bijzondere Rituelen Dag. Net voor de hectiek van de feestdagen losbarst, biedt deze speciale dag een welverdiende adempauze. Het is een dag om te ontsnappen aan de drukte en jezelf te verwennen met een reeks betoverende sauna- en opgietrituelen.

Dompel jezelf onder in de wereld van ontspanning met rituelen zoals Banja, de Herbal Experience, de Smoke Ceremony, Temazcal en klankschalen. Elk ritueel belooft een unieke ervaring voor lichaam en geest, en helpt je om stress en spanning los te laten.

Rituelen Dag bij Thermen La Mer is de perfecte gelegenheid om jezelf te verwennen en je batterijen op te laden voordat de feestdagen in alle hevigheid losbarsten. Sluit je aan bij mede-ontspanningszoekers en ervaar de ultieme verjonging te midden van de serene omgeving van Thermen La Mer. Een dag die draait om welzijn, balans en de kunst van het ontspannen.

Meer informatie over onze verschillende Rituelen klik hier

Kerst

24, 25 & 26 december

Vanaf 7 december komt de magie van Kerst tot leven bij Thermen La Mer. Laat de stress van de feestdagen achter je en geniet van de warme en gastvrije sfeer bij Thermen La Mer.

Wanneer de koude winterdagen aanbreken, wordt Thermen La Mer gehuld in een betoverende kerstsfeer. De geur van dennen en kruidige glühwein vult de lucht, terwijl fonkelende lichtjes en versieringen de hele Thermen in een warme gloed hullen. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van ontspanning, samenzijn en verwennerij.

Ontdek onze bijzondere opgietingen, geleid door onze ervaren saunameesters, die de kerstsfeer tot leven brengen met geurende oliën, warme wappers, passende muziek en bijzondere rituelen. Culinaire verwennerij wacht op je met heerlijke kerstgerechten, samengesteld door onze getalenteerde koks. En natuurlijk staat ons professionele beauty team paraat om je te verwennen met mooie facials, feestelijke body treatments en relaxing massages, de perfecte manier om te herstellen van het jaar.

Kom en vier deze speciale tijd van het jaar met ons en dompel je onder in de betoverende kerstsfeer bij Thermen La Mer.

Löyly Experience

11 januari 2024

Op 11 januari 2024 nodigen onze saunameesters u uit om weer een betoverende Loyly Experience te ervaren, een dag die in het teken zal staan van ontspanning, wellness en verrassingen.

Hoewel het thema van deze bijzondere dag nog een goed bewaard geheim is, belooft Thermen La Mer een onvergetelijke ervaring te bieden aan haar gasten.

Loyly, afgeleid van het Finse woord voor de stoom die vrijkomt bij het opgieten van water op hete stenen in een sauna, staat symbool voor zuivering, vernieuwing en een gevoel van welzijn.

Blijf op de hoogte, want zodra het thema van deze bijzondere dag wordt onthuld, zal Thermen La Mer dit met enthousiasme bekendmaken. Bereid je voor op een dag vol verwondering en revitalisatie op 11 januari 2024, want de Loyly Experience belooft weer een onvergetelijke dag te worden in het hart van ontspanning en welzijn.