Een begrip in sauna en wellness

Kruidensauna

Aromatische sauna 80ºC /85ºC. De aromatische geuren wisselen regelmatig.

Opgietsauna

Deze sauna heeft een temperatuur van 85ºC /90ºC.

Infrarood sauna

In de infraroodcabine wordt het lichaam direct verwarmd door de infraroodstralen. Ondanks de relatief lage omgevingstemperatuur voelt het toch behoorlijk warm aan, waardoor het zweetsysteem wordt geactiveerd. Na de infraroodcabine dient u zich lauw af te douchen. Deze cabine is niet geschikt voor dames die zwanger zijn.

Romeins Stoombad

Het stoombad is een vochtige ruimte met een temperatuur van ongeveer 45ºC en een hoge luchtvochtigheid waardoor een mist ontstaat. Door de aromatherapie van o.a. pepermunt & eucalyptus is een stoombad goed voor de luchtwegen.

Osmaans Badhuis

Sfeervolle Osmaanse badruimte met verwarmde banken en een milde temperatuur van 45ºC. In deze ruimte kunt u uw lichaam scrubben, waarna het heerlijk vertoeven is in het warme bad. Door de aromatherapie van anijs en eucalyptus komt u geheel tot rust.

Royaal Binnen Zwembad

Het binnen zwembad heeft een temperatuur van ongeveer 32ºC waarin een whirlpool geïntegreerd is.

Voetenbad

Voordat u aan uw saunaronde begint, warmt u rustig op in het voetenbad. Door de temperatuur van het water gaan de poriën openstaan en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Uw lichaam zal hierdoor makkelijker gaan transpireren in de sauna.

Afkoel faciliteiten

Binnen vindt u diverse afkoel mogelijkheden waaronder diverse soorten douches, de stortemmer en het dompelbad.

Sfeervolle lounge en serre

Hier komt u even helemaal tot rust in een luie stoel of op één van de loungers. Een rustig achtergrondmuziekje en heerlijk drankje completeren het geheel.

Stilteruimte

Op één van de loungers kunt u hier even helemaal in stilte tot rust komen.

Restaurant

In culinair opzicht zal het u in het restaurant aan niets ontbreken. Maak uw keuze uit de uitgebreide lunch- en dinerkaart of geniet van verfrissende verse vruchtensappen, gezonde smoothies, hartige hapjes en zoete lekkernijen. In onze keuken wordt voornamelijk met verse biologische producten gewerkt, die tot originele gerechten leiden.

Wellness Instituut

In een stijlvolle vleugel is het Wellness Instituut gevestigd waar u kunt genieten van uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen, diverse soorten massages en luxe Wellness Treatments.

Zonnebank

In onze Day Spa staat een Ergoline turbobruiner tot uw beschikking.