Kom helemaal tot rust

Kruidensauna

Aromatische sauna 80ºC /85ºC. De aromatische geuren wisselen regelmatig.

Himalaya Zout Sauna

De Himalaya Zout sauna heeft een temperatuur van ongeveer 70ºc en heeft een heilzaam effect op de gezondheid. Verschillende studies hebben aangetoond dat een tekort aan negatieve ionen in de lucht kan zorgen voor vermoeidheid, gebrek aan concentratie, vertraagde spijsvertering, futloosheid, migraine of gewoon het gebrek aan een “goed gevoel.” Door de verwarming van de zoutblokken in onze Himalaya Zout Sauna komen er negatieve ionen vrij die al deze aspecten bij de bron aanpakken. Dit heeft direct een positief effect op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het zout in de Himalaya Zout Sauna geeft lucht als het ware dat typisch verkwikkende gevoel dat men ook kan ervaren bij het inademen van zee- of berglucht.

Infrarood sauna

In de infraroodcabine wordt het lichaam direct verwarmd door de infraroodstralen. Ondanks de relatief lage omgevingstemperatuur voelt het toch behoorlijk warm aan, waardoor het zweetsysteem wordt geactiveerd. Na de infraroodcabine dient u zich lauw af te douchen. Deze cabine is niet geschikt voor dames die zwanger zijn.

Stoombad

Het stoombad is een warme vochtige ruimte van ongeveer 45ºC met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 95% waardoor een mist ontstaat. In deze ruimte kunnen gasten hun huid reinigen door enige tijd – 10 à 20 minuten – daar te verblijven waardoor de huidporiën open gaan staan en het vuil, door het transpireren,  naar buiten gedreven wordt. De huid wordt zacht en soepel door stimulering van de doorbloeding. Bij de in het Stoombad aanwezige  aromatherapie wordt gebruik gemaakt van wisselende geuren.

Osmaans Badhuis

Sfeervolle Osmaanse badruimte met verwarmde banken en een milde temperatuur van 45ºC. In deze ruimte kunt u uw lichaam scrubben, waarna het heerlijk vertoeven is in het warme bad. Door de aromatherapie van anijs en eucalyptus komt u geheel tot rust.

Royaal Binnen Zwembad

Het binnen zwembad heeft een temperatuur van ongeveer 32ºC waarin een whirlpool geïntegreerd is.

Voetenbad

Voordat u aan uw saunaronde begint, warmt u rustig op in het voetenbad. Door de temperatuur van het water gaan de poriën openstaan en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Uw lichaam zal hierdoor makkelijker gaan transpireren in de sauna.

Afkoel faciliteiten

Binnen vindt u diverse afkoel mogelijkheden waaronder diverse soorten douches, de stortemmer en het dompelbad.

Sfeervolle lounge en serre

Hier komt u even helemaal tot rust in een luie stoel of op één van de loungers. Een rustig achtergrondmuziekje en heerlijk drankje completeren het geheel.

Restaurant

In culinair opzicht zal het u in het restaurant aan niets ontbreken. Maak uw keuze uit de uitgebreide lunch- en dinerkaart of geniet van verfrissende verse vruchtensappen, gezonde smoothies, hartige hapjes en zoete lekkernijen. In onze keuken wordt voornamelijk met verse biologische producten gewerkt, die tot originele gerechten leiden.

Wellness Instituut

In een stijlvolle vleugel is het Wellness Instituut gevestigd waar u kunt genieten van uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen, diverse soorten massages en luxe Wellness Treatments.