Kom helemaal tot rust

Unieke Kelo Sauna’s

De twee Kelo sauna’s zijn werkelijk uniek! Kelo sauna’s worden gebouwd van 100 jaar oude vurenhouten boomstammen afkomstig uit Finland. Kenmerkend voor Kelo-hout is de zilvergrijze kleur en de robuuste en stoere uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit van het hout en daarmee ook het saunaklimaat en de sfeer, maakt uw bezoek aan deze sauna’s tot een werkelijk unieke ervaring. De Kelo sauna’s zijn aan de buitenkant identiek, maar aan de binnenzijde geheel verschillend.

Finse Kelo Sauna

De Finse Kelo Sauna is rond de 95ºC en hierin worden dagelijks verschillende Löyly’s gegeven.

Meditatie Kelo Sauna

De Meditatieve Kelo Sauna is 80/85ºC en heeft door de sfeerverlichting, openhaard en opgietsysteem een sfeervol en meditatief karakter.

Pirts

Pirts betekent sauna in het Lets. Deze ‘blokhut’ is dan ook volledig vervaardigd in Letland en is daarna  vervoerd naar Nederland en geplaatst bij ons. Deze sauna heeft een temperatuur van 85ºC.  Op de kachel staat een koperen ketel met water en etherische olie waarmee u de stenen kunt begieten. In de Pirts wordt ook de heetste löyly gegeven die we hebben bij Thermen La Mer.

Yurt: Stilteruimte

De Yurt is een traditionele ronde tent en dit is onze stilteruimte. Deze staat achter in de tuin links van de Finse Löyly Sauna. De Yurt heef een knusse inrichting en voorzien van bedjes, waar u in alle rust even uw ogen kunt sluiten. 

Afkoelfaciliteiten

Buiten vindt u verschillende afkoelfaciliteiten met onder andere een neveldouche, een stortemmer, afkoelslangen en verschillende koude douches. 

Buiten Zwembad

Het buiten zwembad ligt beschut in de Mediterrane tuin en heeft een temperatuur van ongeveer 31ºC.

Whirlpools

Voor de Kelo Sauna’s bevinden zich de twee grote whirlpools. Heerlijk bubbelen en genieten van het mooie uitzicht over de Mediterrane tuin. Het water is ongeveer 38ºC.

Riante Mediterrane tuin

De sfeervolle tuin biedt voor ieder de gewenste ontspanning en laat u dat echte vakantiegevoel beleven. Zoek uw plekje op de zonneweide, bij het zwembad of lekker ergens rustig achterin en geniet!

Royaal lounge terras

Bij mooi weer wordt uw lunch of diner op het terras geserveerd met prachtig uitzicht over de Mediterrane tuin. Op één van de loungers komt u even heerlijk tot rust.