Kom helemaal tot rust

Relaxing and Soothing…

Uiterst efficiënte behandelingen die uw lichaam en huid verzorgen en beschermen. Deze treatments revitaliseren, regenereren, voeden en beschermen.

Body Treatments

Bodypeeling 25 min. € 35.-

Inclusief afsluitende verzorging

Body wrap 25 min. € 35.- ­ 

Inclusief hoofdhuidmassage

Body wrap 55 min. € 62.-

Inclusief peeling, hoofdhuidmassage en afsluitende verzorging.

Keuze uit:

  • Lavendel (voedend en ontspannend)
  • Aloë Vera (hydraterend en kalmerend)

Tip: Boekt u een body wrap van 25 min. dan raden wij aan uw huid van tevoren  te scrubben in ons Osmaans badhuis.

Thalgo Rituals

Iles Pacifique 70 min. € 87.-

Een droomreis naar de zonnige eilanden van Polynesië in de Stille Oceaan. Dit tropische Spa Ritueel vangt aan met de Exotic Island Body Scrubmassage van Thalgo. Deze reinigende peeling van kokosschil en suiker met de geur van vanille heeft een zuiverende en verkwikkende werking. Na de peeling en lauw-warme douche neemt de massage u mee naar de volgende bestemming. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massage technieken (o.a. Lomi-lomi en warme stempels) en van de Thalgo Monoï massage oil, met de zachte betoverende geur van Tiare en kokos. Tiare is een kleine witte bloem die alleen voorkomt op de archipel van Frans-Polynesië en staat daar symbool voor liefde. De finishing touch met de kalmerende Thalgo Monoï Nourishing Oil maakt dit ritueel tot een onvergetelijke belevenis.

Indocéane 85 min. € 101.-

Pure verwennerij is dit uitgebreide luxe THALGO Spa Ritueel. Mystieke en delicate geuren en kleuren mengen zich met de rijkdom van de oceaan en laten u meevoeren langs verre stranden en warme landen. Geniet van de zachte bruine suiker Sweet & Savoury Body Scrubmassage met de zoete geur van sinaasappel. Na een warme douche volgt een vitaliserende lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van de Thalgo QI-Balm met rode algen, welke aangebracht wordt op specifieke punten waar spanningen zich ophopen. Deze uiterst ontspannen massage wordt opgevolgd door de warme Thalgo Silky Smooth body wrap met de voedende en herstellende ingrediënten van witte rijst en lotus. Tijdens de rustfase ontvangt u een rustgevende hoofdhuid- oormassage. Met een lichte zoete kruidenthee wordt dit weldadige ritueel afgesloten en kunt u even bijkomen in onze sfeervolle stilteruimte.