Kom helemaal tot rust

Het van origine Franse kuurmerk Thalgo is synoniem aan de zee en zee-algen. Thalgo is in meer dan tachtig landen een begrip op het gebied van natuurlijke gelaats- en lichaamsverzorging met zowel een waarneembare, doelgerichte revitaliserende als regenererende werking. Thalgo biedt een scala aan mogelijkheden voor een complete en optimale verzorging!

De schoonheidsspecialiste zal voorafgaand aan alle onderstaande behandelingen een huidanalyse maken en het gebruik van de producten en het masker afstemmen op uw huidtype. Iedere behandeling voldoet hierdoor aan úw specifieke huidverzorgingswensen. Gezichtsbehandelingen worden afgesloten met een dagverzorging en oogcrème.

Alle THALGO- producten en behandelingen zijn dierproefvrij.

THALGO Facials & Facial Care

Facial Radiance 40 min. € 60.- 

Doelmatige basis gezichtsbehandeling voor met name de jongere huid.

Deze facial is een doelmatige korte behandeling welke geheel wordt afgestemd op uw huidtype. Na de reiniging met milk en lotion volgt de peeling, het verwijderen van huidonzuiverheden en een crèmemasker. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke ontspannen hoofdhuidmassage. De gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een dag of nacht verzorging. Voor thuis ontvangt u een persoonlijk advies op maat.

Facial Marine 55 min. € 71.50

Intensieve gezichtsbehandeling gericht op, de vocht arme-, droge- of gecombineerde-vette huid

Na het welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid. De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt een ‘double mask’ met daaronder een ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid een extra ‘boost’ geven. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogtelijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan.

Facial Marine Men 55 min. € 71.50

De gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de mannen huid

De Marine men facial vangt aan met een frisse face wash met de Thalgo Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huidtype om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u helemaal tot rust waarna het concentraat en crèmemasker worden aangebracht. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.
Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.

Hyalu-Procollagen Eye Boost 25 min. € 37.- Vegan facial

Een perfecte aanvulling op de Thalgo Marine & Radiance Facial of als losse behandeling. Donkere kringen en wallen verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

Extra aandacht voor de ogen zorgt ervoor dat wallen, kringen en rimpels vervagen. De Hyalu-Procollagen Eye Boost laat je ogen weer stralen. Door middel van de intensieve dermastim massage rond de ogen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor het bijzondere Thalgo Hyalu-Procollagen oogmasker zijn ultieme werk kan doen.
Ben je erg druk, heb je slaaptekort, veel stress of wil je er voor een bijzonder moment er stralend uitzien? Deze Eye Treatment is een uitkomst! De oogmaskers Hyalu-Procollagen Eye Pro Patches zijn ook verkrijgbaar in een verkoopverpakking zodat je het ook thuis kan herhalen en gebruiken wanneer je ogen net even dat opkikkertje nodig hebben.

€ 32.- (i.c.m. een facial treatment)

THALGO Anti-Ageing Facials

Facial Detoxifying Spiruline Boost* 55 min. € 75.50 Vegan facial

Een ontgiftende anti-ageing behandeling tegen de eerste tekenen van veroudering

De Detoxifying Spiruline Boost is een modern nieuw ontwikkelde Anti-ageing Detox lijn welke werkt op de eerste tekenen van de veroudering. Daarnaast is hij in het bijzonder geschikt voor iedereen met een druk en aan stress onderhevig leven. De unieke combinatie van spirulina en magnesium geven de huid een energie boost. Na een warme penseelreiniging en een intensive peeling op basis van micro kristallen en aluminiumoxide volgt het voedend en ontgiftend peel-off mask welke verontreinigde deeltjes uit de poriën verwijdert. De ‘Dermastim Massage’ met Energising Detoxifying Serum zorgt ervoor dat eerste rimpels en expressielijntjes vervagen. Het aanbrengen van de unieke Energising Anti-Pollution Gel-Cream die uw huid beschermt tegen vuile stofdeeltjes van buitenaf, fijne lijntjes laat vervagen en uw huid laat stralen maakt de behandeling compleet. Na de behandeling kunt u onder het genot van een glas Energising Detox Shot even bijkomen.  Deze frisse Boost van mint en citroen bevat spirulina, magnesium, chlorella en vitamine C. Heeft een ontgiftende werking, bevat geen calorieën en is suikervrij.
*Let op, deze behandeling is niet geschikt tijdens de zwangerschap, bij schildklierproblemen en/of Jodium allergie.
* Detox Shot, niet geschikt bij schildklierproblemen en/of Jodium allergie.

Facial Hyalu-Procollagen 55 min. € 81.-Vegan facial

De anti-rimpel behandeling voor een gladde, volle en energieke huid

Een nieuwe innovatie van Thalgo is deze zeer effectieve vegan anti-ageing behandeling. Een bijzondere behandeling waarmee gewerkt wordt met de twee reeds lang bewezen goed werkzame stoffen hyaluronzuur en collageen. Deze werkzame stoffen zorgen voor een soepele, gladde en mooi opgevulde huid. Na het Thalgo openingsritueel volgt de warme penseelreiniging en een intensive peeling. Het Thalgo Wrinkle Correction Serum wordt aangebracht waarna de stevige dermastim massage het dieper in masseert. Tijdens het Thalgo Wrinkel Correction Sheet Mask volgt er een massage met de Roller Boosters. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor rimpels vervagen. De behandeling sluit af met de Hyalu Procollagen Wrinkle correction Rich Cream voor een stralende, gladde huid.

Facial Silicium Super-Lift Treatment 70 min. € 99.-

De bekende doeltreffende anti-age behandeling van Thalgo met nieuwe innovaties.
Deze vernieuwde anti-age behandeling is geïnspireerd op face fitness om de huid te verstevigen, te versterken, rimpels op te vullen en teint te verfrissen. Silicium Lift Firming Treatment combineert de anti-agekracht van Silicium (organisch Silicium uit de zee) en vitamine C met een exclusieve huidstimulatietechniek welke wordt uitgevoerd met de Face Fitness Rollers.
 
De treatment vangt aan met het ontspannen Thalgo welkomsritueel. gevolgd door de zachte penseelreiniging en afsluitende lotion. De intensieve peeling met de Thalgo Resurfacing Cream en een korte* reiniging van onzuiverheden maakt de huid ontvankelijker voor de daaropvolgende anti-age stappen.
 
Na de verfrissende Thalgo Revieving Mist wordt het Thalgo Silicium Intensive Lifting Serum aangebracht en volgt de Dermastim massage met het duo Face Fitness Rollers. Het bijzondere Thalgo Cryo-Lift Double Mask wordt in twee fases aangebracht. Het Cryo-Lifting & Firming Mask op de onderste helft van het gezicht. Deze biedt een duurzaam liftend en verstevigend effect op de contouren van het gezicht, het verstevigt de huid en herstelt de frisheid en teint. Het Lifting & Firming Marine Mask volgt op de bovenste helft van het gezicht.
Dit masker, gemaakt van plantaardige cellulose en algenvezels, geïmpregneerd met Silicium en vitamine C, verstevigd de oogcontouren, lift kaakcontouren en vult rimpels en kraaienpootjes op. Tijdens de inwerktijd van het masker wordt er nogmaals gewerkt met de Fitness Rollers. De behandeling wordt afgesloten met de Thalgo Silicium Eye Cream en de Thalgo Lifting & Firming Day of Night Cream.
 
Face Fitness ook voor thuis
Om dagelijks te kunnen genieten van de liftende en verstevigende stimulatie van de Face Fitness Roller heeft Thalgo een HOME DEVICE versie ontwikkeld. Dit massage accessoire, inclusief gebruiksaanwijzingen geïnspireerd op de professionele Thalgo Face Fitness methode, verhoogt de doeltreffendheid van elk huidverzorgingsproduct uit de Silicium Lift rance.
 
*Heeft uw huid meer tijd nodig voor het verwijderen van onzuiverheden dan kunt u hiervoor extra tijd reserveren.

Eyebrows & Lashes

Eyebrow Treatment 25 min. € 37.-*                                                    

 • De wenkbrauwen worden in de perfecte vorm geëpileerd of geharst.
 • Als finishing touch worden de wenkbrauwen geverfd met als resultaat een prachtige oogopslag.

i.c.m. een facial treatment € 31.50 – 25 min.
 

Eyebrows & Lashes Treatment 25 min. € 37.-*                                               

 • Doormiddel van het verven van uw wimpers en wenkbrauwen geeft u uw wimpers en wenkbrauwen een mooi accent.
 • Laat uw ogen spreken.

i.c.m. een facial treatment € 31.50 – 25 min.
 

Eyebrows & Lashes Complete 40 min. € 52.50*                                                 

 • Een complete combinatie van de boven genoemde behandelingen.
 • Na het verven van de wimpers en wenkbrauwen worden uw wenkbrauwen in perfecte vorm gestyled.

i.c.m. een facial treatment € 49.50 – 40 min.
 

 

Facial Modules

Facial module zonder gezichtsbehandeling € 28.50 | 25 min

 • Epileren en of harsen wenkbrauwen
 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers
 • Harsen bovenlip en/of kin

Facial module i.c.m. gezichtsbehandeling v.a. € 18.- | 15 min

 • Epileren en of harsen
 • Verven wenkbrauwen
 • Verven wimpers
 • Harsen bovenlip en/of kin
 • Verwijderen huidonzuiverheden (extra)*   
 • Gelaatsmassage*

 *Niet als losse behandeling te reserveren.
 

Lycon Wax

Voor het harsen van gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax maken we gebruik van Lycon Wax waardoor de kans op irritatie verkleind wordt.
LYCON Wax is zacht voor de huid en zorgt daarnaast voor een glad en haarvrij resultaat.
Let op: Harsen in combinatie met saunagebruik kan tot overgevoeligheid van de huid leiden.
Wij adviseren om saunagebruik na je harsbehandeling te vermijden.