Een gezonde samenwerking

Thermen La Mer biedt diverse zakelijke mogelijkheden die bijdragen aan het welzijn van medewerkers, collega’s en zakelijke relaties. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Heeft u interesse in relatie en/of eindejaarsgeschenken, Bedrijfswellness of in een samenwerking? Neem gerust contact op met onze afdeling zakelijk.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Uw bedrijf en Thermen La Mer; Een gezonde samenwerking!

Thermen La Mer

Zakelijk Geschenk

Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om uw medewerkers en relaties dit jaar te verrassen met een geschenk dat hen niet alleen een onvergetelijke ervaring biedt, maar ook bijdraagt aan hun welzijn. De Thermen La Mer cadeaucard is zo’n geschenk. Of het nu voor kerst, oudjaar, Secretaressedag of een ander speciaal moment is, er is altijd een goed moment om iemand te verwennen met een cadeau dat de zintuigen prikkelt en de geest kalmeert.

Ontspanning en vitaliteit vormen de kern van onze missie. Dit maakt Thermen La Mer tot de perfecte bestemming voor een Wellness-ervaring die medewerkers, collega\’s en zakelijke relaties nog lang zullen koesteren.

Bedrijfswellness

Investeren in het Welzijn van Uw Medewerkers

In elke sector wordt steeds meer van medewerkers gevraagd. Gezonde en gemotiveerde medewerkers vormen de basis van een succesvol bedrijf, daarom is het belangrijk hun werkdruk beheersbaar te houden en hun welzijn te ondersteunen. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het noodzakelijk om extra aandacht te besteden aan hun geestelijke en fysieke gezondheid.

Al 25 jaar lang omarmt Thermen La Mer het krachtige concept van gezondheid en welzijn, waarbij lichaam en geest elkaar versterken. Onze oase van ontspanning en welzijn heeft zich bewezen als een perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tegelijkertijd te investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw team. Dit is waar Thermen La Mer Bedrijfswellnessprogramma tot bloei komt.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken en willen bedrijven, hotels, vakantieparken en instanties de mogelijkheid bieden om samen met ons een verschil te maken voor uw en onze gewaardeerde gasten en of klanten. Onze waardevolle samenwerkingsverbanden zijn de sleutel tot het creëren van een meerwaarde voor iedereen die Thermen La Mer bezoekt.