Reserveren

Thermen La Mer is aangesloten bij de Select Wellness Group

Select Wellness Group staat voor meer dan 10 wellness-bedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk.

De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop: wellness with a personal touch.

Er heerst een gemoedelijk en comfortabele sfeer. Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen. De essentie van een dag wellness is leidend; zorgeloos ontspannen.

Samenwerken tussen Thermen La Mer en Select Wellness Group stopt

Per 31 december 2024 zal de samenwerking tussen Thermen La Mer en de Select Wellness Group worden beëindigd. Tot deze datum blijft het mogelijk om bij ons gebruik te maken van SWG-tickets, vouchers en om gespaarde Wellnesspunten in te wisselen. Na 31 december 2024 kan dit echter alleen nog  bij andere SWG aangesloten bedrijven.

SWG Wellness punten kunnen niet worden omgezet naar La Mer Royalty.

SWG logo WWPT 2018 HR