Voordelig naar de sauna met een badenkaart, onze Badenkaart Lente Actie loopt nog tot en met zondag 2 juni!

Iris

Iris is de vrolijkheid zelve. Als je haar ziet, kun je niet anders dan glimlachen. Wij zijn heel blij dat ze het team is komen versterken. Omdat er bij de teamcategorie met maximaal 3 man gewapperd mag worden, zal Iris de hele opgieting gewoon leren, maar zal ze achterwacht zijn tijdens de wedstrijden voor Lara, Yannick en Djuri. Iris is verantwoordelijk voor de social media van het team en voor de kostuums.

Lara

Lara kan het hardste lachen van het hele team en steekt hier gelukkig regelmatig het team mee aan. Van alle vier giet zij het langste op en ze heeft, samen met Djuri, het NK opgieten in 2019 gewonnen. Lara wordt door velen vaak liefkozend Stoomdanser genoemd, omdat zij zichtbaar geniet van het opgieten. Lara is verantwoordelijk voor het decor en de rekwisieten.

Yannick

Bij Yannick zit sauna in z’n bloed. Hij is erg gedreven en kan er niet tegen als hij iets niet kan. Dus oefent hij net zo lang tot hij de skill gemasterd heeft. Zo heeft hij zichzelf de beginselen van het showwapperen aangeleerd. Toen Yannick gevraagd werd of hij deel wilde nemen aan het wedstrijdteam, hoefde hij geen moment na te denken en zei volmondig: “JA”. Yannick is de DJ en zorgt ervoor dat gehele muziekmix echt een genot is om naar te luisteren.

Djuri

Djuri is de drijvende kracht van het team. Hij heeft zichzelf het showwapperen aangeleerd, omdat hij heel graag mee wilde doen aan de wedstrijden. In 2019 heeft hij, samen met Lara, het NK opgieten gewonnen. Door zijn jarenlange ervaring als choreograaf en theatermaker zal Djuri de choreografie, de geurenbeleving en het lichtplan voor z’n rekening nemen. Djuri is de teamcaptain van Team TLM.

Sponsoren

Met veel trots en dankbaarheid presenteren we onze sponsoren. Deze geweldige bedrijven maken het net wat makkelijker en leuker om mee te doen aan de wedstrijden. Onze sponsoren zijn

Ook sponsor worden?

Dat vinden wij heel leuk! Stuur een mailtje naar marketing@thermenlamer.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.