Kom helemaal tot rust

Team TLM is het officiële wedstrijd-opgietteam van Thermen La Mer en zal deze zomer deelnemen aan het NK Aufguss 2021.

Het team

Lara Jasmijn Wedstrijd opgietteam Thermen La Mer Day Spa Almere

Iris

Iris is de vrolijkheid zelve. Als je haar ziet, kun je niet anders dan glimlachen. Wij zijn heel blij dat ze het team is komen versterken. Omdat er bij de teamcategorie met maximaal 3 man gewapperd mag worden, zal Iris de hele opgieting gewoon leren, maar zal ze achterwacht zijn tijdens de wedstrijden voor Lara, Yannick en Djuri. Iris is verantwoordelijk voor de social media van het team en voor de kostuums.

Lara

Lara kan het hardste lachen van het hele team en steekt hier gelukkig regelmatig het team mee aan. Van alle vier giet zij het langste op en ze heeft, samen met Djuri, het NK opgieten in 2019 gewonnen. Lara wordt door velen vaak liefkozend Stoomdanser genoemd, omdat zij zichtbaar geniet van het opgieten. Lara is verantwoordelijk voor het decor en de rekwisieten.

Lara Jasmijn Wedstrijd opgietteam Thermen La Mer Day Spa Almere
Yannick Wedstrijd opgietteam Thermen La Mer Day Spa Almere

Yannick

Bij Yannick zit sauna in z’n bloed. Hij is erg gedreven en kan er niet tegen als hij iets niet kan. Dus oefent hij net zo lang tot hij de skill gemasterd heeft. Zo heeft hij zichzelf de beginselen van het showwapperen aangeleerd. Toen Yannick gevraagd werd of hij deel wilde nemen aan het wedstrijdteam, hoefde hij geen moment na te denken en zei volmondig: “JA”. Yannick is de DJ en zorgt ervoor dat gehele muziekmix echt een genot is om naar te luisteren.

Djuri

Djuri is de drijvende kracht van het team. Hij heeft zichzelf het showwapperen aangeleerd, omdat hij heel graag mee wilde doen aan de wedstrijden. In 2019 heeft hij, samen met Lara, het NK opgieten gewonnen. Door zijn jarenlange ervaring als choreograaf en theatermaker zal Djuri de choreografie, de geurenbeleving en het lichtplan voor z’n rekening nemen. Djuri is de teamcaptain van Team TLM.

Djuri Wedstrijd opgietteam Thermen La Mer Day Spa Almere

Sponsoren

Met veel trots en dankbaarheid presenteren we onze sponsoren. Deze geweldige bedrijven maken het net wat makkelijker en leuker om mee te doen aan de wedstrijden. Onze sponsoren zijn:

Even&Hundt is een ervaren belastingadvies- en boekhoudkantoor, rijk aan kennis en met de digitale mogelijkheden van nu.

MAAKER helpt ondernemers in de MKB Maak-industrie om een belangrijk hoofdstuk in hun leven succesvol af te sluiten, door een complete aanpak te bieden voor het overdragen van de onderneming.

The Djuri Collective is een creatief bureau van een groep individuen die samen nog sterker zijn dan alleen. tDC zich richt voornamelijk op fotografie, videografie, theater en kleinschalige events. Zo kun je terecht voor mooie foto’s, een kunstworkshop op locatie of een toffe eindmusicalfilm van groep acht, maar ook voor een wie is de mol weekend draaien ze hun hand niet om.

Miss Sjerpen is een atelier waar sjerpen van nul tot eindproduct gemaakt worden. Naast het maken van sjerpen is er ook de mogelijkheid om textiel te bedrukken, zoals t-shirts, sweaters of tasjes.

Bij It's Possible Audio Verhuur kunt u voor elke bedrijfspresentatie, conferentie of kleinschalig event een geluidsset huren. Al onze sets worden door ons geleverd, opgebouwd en bediend dus u hoeft zich hier geen zorgen om te maken. It's Possible verstaat zijn vak en gaat allen voor het beste resultaat.

Ook sponsor worden?

Dat vinden wij heel leuk! Stuur een mailtje naar marketing@thermenlamer.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Volg Team TLM

Wil je zien waar het team dagelijks mee bezig is of ze heel veel succes wensen?
Volg ze op Instagram!