Kom helemaal tot rust

Ma t/m do: € 125.-

Vrij t/m zo: € 127.-

  • Dayspa Dagentree Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten inclusief gebruik douchegel, shampoo, hairconditioner & scrubzout
  • Thalgo Facial Marine (of Marine Men) 55 min. Inclusief décolleté pakking
  • Facial Module* naar keuze 15 min. Epileren/harsen wenkbrauwen, harsen bovenlip en/of kin, verven wenkbrauwen, facial massage (extra) of Onzuiverheden verwijderen (extra). *De module wordt in combinatie met de facial geboekt.
  • La Mer Lunch Duo Soep en kleine salade naar keuze
  • Drankje naar keuze Fris, sap, huiswijn, bier, koffie, thee of melk. (Uitgezonderd, buitenlands gedistilleerd, speciaal bier & smoothies)

Thalgo Facial Marine, inculsief décolleté pakking 55 min.                    

Een intensieve gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidtype, gericht op de vocht arme-, droge- of gecombineerde-vette huid

Na het welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid. De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt een ‘double mask’ met daaronder een ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid een extra ‘boost’ geven.

Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogtelijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan.
 
Of

Thalgo Facial Marine Men, inculsief décolleté pakking 55 min.

De gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de mannen huid

De Marine men facial vangt aan met een frisse face wash met de Thalgo Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huidtype om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u helemaal tot rust waarna het concentraat en crèmemasker worden aangebracht. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.

Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.

 


Reserveren

Geldig vanaf 1 april t/m 30 september 2023. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of vouchers.
*Weekeindtoeslag (vrijdag, zaterdag, zondag) op dit arrangement is € 2,- p.p.

Arrangementen met Sauna, Beauty & Culinair

Alle arrangementen