Kom helemaal tot rust

  • Onbeperkt gebruik van sauna en thermen faciliteiten Inclusief gebruik douchegel, shampoo, hair conditioner & scrubzout
  • Thalgo Facial Marine (of Marine Men) 55 min
  • Five Senses Ritual Deelname aan één van de uitgebreide Rituelen (met drankje en klein presentje). Of een Thermen La Mer body Scrub voor mee naar huis.
  • La Mer Lunch Break
    • La Mer lunch duo Soep & kleine salade naar keuze
    • Drankje naar keuze Frisdrank, sap, wijn, bier (koffie, thee of melk)

Thalgo Facial Marine 55 min.

Intensieve gezichtsbehandeling gericht op de vochtarme-, droge- of gecombineerde-vette huid
Na het welkomstritueel volgt de warme penseelreiniging en huidanalyse, waarna er een keuze gemaakt wordt uit de Thalgo Marine lijn. Reinigend voor de vette en gecombineerde huid, hydraterend voor de vochtarme huid of voedend en kalmerend voor de droge en gevoelige huid. De intensieve peeling met stimulerend warm-koud effect zorgt voor een goede doorbloeding, waarna de huidonzuiverheden worden verwijderd. Na een ontspannende massage van decolleté, nek, schouders en gelaat volgt een ‘double mask’ met daaronder een ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen die de huid een extra ‘boost’ geven. Tijdens het masker geniet u van een heerlijke massage van hoofdhuid en oren en ervaart u luxe alom! Droogtelijntjes vervagen, poriën verfijnen en uw huid voelt weer glad en vol aan.

Thalgo Facial Marine Men 55 min.

De gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid
De Marine men facial vangt aan met een frisse face wash met de Thalgo Cleansing Gel. Een intensieve peeling zorgt voor een diepere reiniging en een goede opname van het aanvullende concentraat en masker. Zowel de peeling, het concentraat als het masker worden afgestemd op uw huidtype om zo uw huid te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Na de peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen bijgewerkt. Met een heerlijk ontspannen gezichtsmassage komt u helemaal tot rust waarna het concentraat en crèmemasker worden aangebracht. Er wordt afgesloten met het aanbrengen van één van de THALGO Men verzorgingscrèmes.
Uiteraard zal uw specialiste u het juiste advies meegeven zodat u thuis het schone en stralende effect van de behandeling kunt voortzetten.

 

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk!

Geldig t/m 9 januari 2022, niet geldig in combinatie met andere acties en/of voucher.