• Ma t/m do: € 75
  • Vrij t/m zo: € 77
2 april t/m 30 september 2024
Reserveren
  • Dayspa dagentree

    Onbeperkt gebruik van sauna- en thermenfaciliteiten inclusief gebruik douchegel, shampoo, condtioner & scrubzout

  • Cherry blossom soft body peeling of Thalgo facial compact 25 min

  • Grilled sandwich of soep naar keuze

  • Homemade lemonade of drankje naar keuze

    Uitgezonderd buitenlands gedistilleerd, speciaal bier, open wijn & smoothies

Cherry Blossom Soft Body Peeling 25 min.

In Japan staat de kersenbloesem bekend als de Sakura. Deze prachtige bloemen symboliseren geluk, liefde, lente en vooral een nieuw begin. Met het ontluiken van de Sakura in het vroege voorjaar komt een gevoel van vernieuwing en verjonging tot leven.

 

Hoe heerlijk is het om jezelf te verwennen met een Cherry Blossom soft body scrub?

 

Deze verfijnde soft body peeling met de heerlijke geur van Cherry Blossom vangt aan met een ontspannen bodyscrubmassage. De scrub verwijdert dode huidcellen en huidonzuiverheden op subtiele wijze. Hierdoor worden body verzorgingsproducten beter door de huid opgenomen. Het vernieuwen van de huidcellen zorgt ook voor een gelijkmatige teint tijdens het zonnen, vergeet daarbij niet om een goede SPF-zonnebrandcrème te gebruiken. Ter afsluiting van de behandeling wordt uw lichaam verzorgd met een bodylotion.

Thalgo Facial Compact 25 min.

Deze efficiënte, korte reiniging van het gezicht is zowel geschikt voor hem als voor haar en wordt afgestemd op uw huidtype.  Een korte reiniging met de Thalgo Foaming Cleansing Lotion en de gezichtspeeling bereiden uw huid voor op het crèmemasker. Tijdens het masker ontvangt u een korte hoofdhuid- en oormassage. De behandeling wordt afgesloten met een Thalgo dag verzorging